לאחרונה התחלתי להתעניין בנושא ילדי האינדיגו והקריסטל במיוחד מאחר ויש לי ילד כ"כ מיוחד לפחות בעינינו.. איך אדע אם הוא אכן קריסטל? הוא נושא תכונות שקראתי שמאפיינות ילדים אלו וגם בעלי נראה לי אינדיגו ואני.. איך אפשר לדעת בוודאות? מודה לך שבת שלום
קודם כל אני רוצה לומר לך שהפורום מעניין ומרתק, קראתי כ"כ הרבה.. לגבי בני, ברור שאנחנו מגדלים אותו בהמון המון אהבה ןתמיכה וכל מה שהוא זקוק לו.. סתם תהיתי בלי קשר... הוא בן שנה וחצי. תודה לך, לי
בהתאם לגיל שלו הוא מתאים לקריסטל אבל מה שאני לא מבינה איך הדעת למסקנה שהוא או קריסטל או אינדיגו בגיל כזה? מה שעלייך לעשות כמו שאמרתי זה להיות אתו ולזרום אתו זה הכל. להיות קשובה לו מאוד משום שיש לו הרבה מה להעביר
למה אמרת שיש לו הרבה מה להעביר זה באופן כללי על ילדים או שהוא באופן ספציפי? קוראים לו בר. לא הבנתי אז באיזה גיל אפשר להגיע למסקנה הזו? לא רואים את זה מיד? עפ"י התכונות שקראתי שיש לילדים אלו. יש לי כ"כ הרבה שאלות בנושאים הללו.. כ"כ מעניין. תודה לך נאן
לילדים של היום ובכלל לילדים יש הרבה מאוד להעביר, לשים לב למה שהוא אומר ולא לבטל את זה הם מאוד מחוברים ולכם הם רואים הרבה דברים שאנחנו כבר לא רואים, לכן אני אומרת לזרום איתו לקבל את מה שיש לו לומר. בגדול כרגע התפקיד שלו עדיין לא בא לידי ביטוי לכן הוא עוד קטן מה שעלייך לעשות זה לחזק אותו שכאשר יגיע הזמן לעשייה הוא יהיה מספיק חזק ועם בטחון לעשות את מה שהוא צריך.