רותי שלום

רותי שלום

אבקש מסר מההדרכה שלי, לגבי פרנסה, והעסק שלי. אני מנסה לתקשר ולא בטוחה שמצליח לי, אני צריכה את עזרתך, נדמה לי שנאמר לי שאני צריכה לקבל סכום כסף גדול האם נכון? או פרי דמיוני, וכן שמשהו עומד להשתנות, והשאלה מה עומד להשתנות? רותי תודה מכל הלב.

רותי 11

New member
אפרת הצפונית יקרה

אני מקבלת שאכן מה שקיבלת נכון אבל יש משהו שחוסם את הכסף הז מלהגיע אלייך וזאת חסימה שנובעת מתוכך. אותו שינוי יכול להגיע עם הגעת הכסף, מה שכן הפחד מהשינוי בעצם לא נותן לכסף להגיע.

../images/Emo23.gifרותי תודה רבה ../images/Emo23.gif

אני שמחה לשמוע שהדמיון שלי לא מתעתע בי, ושאני מצליחה לתקשר מעט, איך יודעים שזה לא דמיון? רותי מה לדעתך עלי לעשות להסיר את החסימה? ושוב תודה רבה רבה...רבה...

רותי 11

New member
אם היית מבינה מה זה דמיון

לא היית שואלת אנחנו לא יכולים לדמיין משהו שאנחנו לא מכירים או לא מודעים לו אנחנו לא יכולים להמציא שום דבר. כדי לשחרר את החסימה זה בעצם להיות במקום של קבלה ואמונה מלאה לשחרר פחדים והגיון

ראשית תודה, מה זאת אומרת

ןאנחנו לא יכולים לדמיין משהו, אני אישית יכולה לדמיין שאני זוכה בלוטו, (לא זכיתי אף פעם), ולדמיין דברים נוספים שלא חויתי אותם אף פעם מלבד הדמיון, אז מה זה? זה מסרים שאנחנו מקבלים? רותי, כל הנושא הזה מעניין, כי קשה לדעת איפה עובר הגבול של דמיון, ומסרים. ושוב תודה רבה רבה

רותי 11

New member
מתוקה זה משהו שאת מכירה

שמעת עלייו, זה לא דמיון זה חלום. זאת שאיפה שהיית רוצה שתתגשם, אבל עדיין את שואפת לזכות בלוטו או בטוטו כי זה משהו שידוע ומוכר.

למעלה