רותי שלום

silverS

New member
רותי שלום

אני חווה תקופה ממושכת תקיעות ולומד שהרבה מהכבלים הם בעצם בראש שלי שבתוכי אני חופשי. יחד עם זאת אני מודע למושג כמו עיןהרע וכל מיני עניינים מאגיים. שאלתי היא מה את יודעת על כך. האם למשל אדם שחושב עליי באופן ממושך מחשבות מסוימות האם יש בכוחן לכבול? כמו למשל במציאת זוגיות? אני פשוט תוהה מדוע אני חווה עיכובים בדברים שאני רוצה להשיג. שאלתי האם מדובר בקארמה ונדמה לי שקיבלתי תשובה שלילית. אז אני שואל האם מחשבות שליליות של אנשים שהכרתי יכולים ליצור עיכובים. תודה סילבר

רותי 11

New member
silverS היקר

אכן יש אנרגיות שליליות שאנחנו קוראים להם עין הרע, אבל... וכאן יש אבל גדול ואת זה אנשים צריכים להבין שעין הרע או כל אנרגיה שלילית או מאגית או כישוף לא יכול לגעת בנו אם לא נאפשר את זה, ואיך אנחנו מאפשרים זה פשוט על ידי תאום תדר, על ידי אמונה שיש כזה דבר וזה יכול לפגוע בנו ושזה לא תלוי בנו, אז בוא ואומר לך משהו הכל תלוי בנו ואף אחד לא יכול לפגוע בנו אם לא נאפשר. אף אחד לא יכול לכבול אותנו אם לא נאפשר, האחריות למה שקורה בחיים שלנו היא שלנו בלבד ולא של אף אחד אחר, לכן מה שחשוב הוא לשחרר את האמונה הכובלת הזאת. יתכן שהסיבות לעיכובים שלך קשורים לדברים אחרים לגמרי, אחד מהם כמובן זה שיש לך שיעור/תיקון מסויים באותו נושא או שכמובן זה אחד הסימנים שנשלחים לך על ידי הנשמה שלך שזה לא נכון לך ותמשיך הלאה.

silverS

New member
רותי תודה ושבת מבורכת

בהחלט מבין את מה שכתבת. אני מבין שברגעי חולשה יש לי נטיה לשחרר אחריות אבל הכל בסופו של דבר תלוי בי בבחירה שלי להתעלות ולהתגבר. ולהיות קשוב לסימנים.

shirshur72

New member
הי ושלום לך silverS

מודה לך מאד שהעלית את השאלה והנושא הזה של עין הרע/כישופים מצטרפת לשאלה שלך לרותי, מאחר וגם אני מוטרדת משאלות כאלו בתקופה האחרונה.. אז רותי, מהי "עמדתך" לגבי הנושא הזה? תודה ושבת שלום

למעלה