רותי שלום

אלה444

New member
רותי שלום

לפני 5 חודשים אימי נפטרה. רוב הזמן אני משלימה ומתמודדת עם הפרידה הכואבת . עם המון געגועים וסחר ענק. אך לפעמים אני מלאת רגשי אשמה .ומאשימה את עצמי במות אימי. שנתיים לפני שנפטרה לקתה האירוע מוח קל.וכאן התחיל הקשר הנפשי והרגשי החזק שלי אליה. הייתי האדם הכי קרוב אליה . (אנחנו 4 בנות ואבי נפטר לפני 28 שנה) שבועיים לפני שאימי נפטרה היא התקררה - והסיבה שהביאה להתקקרות : יצאנו לחתונתה של בת אחותי , הלבשתי אותה כמו מלאך בבגדים לבנים היא היתה זוהרת ומקסימה - אבל היה קר ואני לא דאגתי להלביש אותה כראוי לאישה בגילה.כתוצאה מההתקררות היו סיבוכים- שגרמו לדום לב .כעור 10 ימים נפטרה אימי היקרה אהובת ליבי. יש לי ייסורי מצפון על שגרמתי לה להתקקרות -שסופה מוות.אילולה התקררה לא היתה מגיעה למצב שהתדרדר אני בוכה המון. מרגישה שאמא שם למעלה כועסת עלי ושואלת...למה עשית לי את זה .... ועוד משהו..יום לאחר השיבעה עברנו דירה.(הכל היה מתכונן למועד הזה ...לא היתה אפשרות אחרת) ביום שישי ערכתי שולחן לשבת , הדלקתי נירות ונכנסתי לנוח......פתאום ברגע של עירפול -לא נרדמתי וגם לא ההייתי עירנית. אמא שלי מתגלה אליי....נכנסת אלי הביתה בחיוך חם ואוהבב...אומרת לי .."איזה ביתתתת שיהיה לכם מזל טוב ...ונעלמת. שבוע לאחר מכן ...באותה שעה . אני נרדמת- וחולמת . אימי מופיעה בחלום ומשתתפת איתנו בקידוש וארוחת שבת ..ונעלמת האם אימי כועסת עלי ? ואיך את מפרשת את החלומות ? אנא , אם אוכל לקבל את תגובתך. תודה וברכה

רותי 11

New member
אלה מתוקה

אני אתחיל מהסוף להתחלה. אימך באה לברך אותך על הבית החדש שלך, שזה אומר שהיא רואה כל מה שקורה לך בחיים והיא מודעת לו, שנית היא משתתפת איתך בקידוש, שזה אומר שהיא מעורה בחיים שלך ומקבלת אותם בברכה ואהבה זה בהחלט מעיד על קשר חם ואוהב ולא חלילה על כעס, את בהחלט יכולה להסיר מלבך את אותן רגשות אשמה שלא משרתות אותך ומעיקות עליה משום שהיא יודעת שאין קשר בין מה שקרה למוות שלה, את בהחלט לא גרמת לזה, הבחירה שלה ללכת היא שלה בלבד, זה שקרה מה שקרה זה לא קשור אלייך. ועוד משהו סתם ככה הערה כללית כאשר נשמות עוזבות את הגוף, היחס שלהן אלינו משתנה הן נמצאות רק במקום של אהבה ושמחה והן רוצות רק את הטוב עבורנו אין להן כעסים עלינו, בעולם הנשמות אין דבר כזה כעס, יש שם רק אהבה ללא תנאי הן מבינות ויודעות ורואות הכל, הן רואות את הדברים ממקום אחר והן מבינות את עולם המשחק (העולם שלנו) ולכן הן לא כועסות הן רק חומלות אותנו על כך שאנחנו לוקחים על עצמנו כל מיני רגשות אשמה מיותרים. אם את רוצה בכל זאת לנקות את ליבך, פשוט הדליקי נר לכבודה ובקשי ממנה סליחה מכל הלב תנקי את הרגש הזה הוא לא משרת אותך ולא אותה.

למעלה