רותי שלום,

נפש2

New member
רותי שלום,

מעוניינת לדעת איך את רואה, בגלגולים הקודמים, אותי ואת הבחור שעימו אני בקשר היום. תודה רבה!! (הרבה זמן לא כתבתי אבל קוראת בהנאה כל מה שנכתב כאן)

רותי 11

New member
חמודה - את יכולה לשלוח

לי את השם של הבחור? את יכולה לשלוח גם במסרים הפרטיים

רותי 11

New member
../images/Emo140.gifנפש2 יקרה

איך ששאלתי את השאלה ישר הרגשתי הצפה של אהבה, מעניין. אני רואה שם היפוך תפקידים את הגבר והוא האישה אני רואה אותך עם מדים, ואותו לבוש/ה בשמלה מנופחת ועשירה, את חיזרת אחריה/ו היא/הוא נענה לחיזורים שלך מצא חן בעיניה החנופה שלך זה החמיא לה אבל לא יותר בסופו של דבר היא לא נענית לך והיא מוצאת מישהו מעניין יותר ממך, האמת שהיא נהנתה מחנופה בכלל היא ידעה שהיא נראית טוב וניצלה את זה ומשכה את זה כמה שיותר זמן עד לנישואים שלה, וזה לא היה איתך.

נפש2

New member
ואוו.מדהים!

מה שראית זה בדיוק מה שקורה היום, רק שאני בתפקיד האישה. לא מרגישה שאני מאוהבת בו, נעים לי בחברתו, 'מוצא חן בעיניי החנופה שלו וזה מחמיא לי' (בדיוק כמו שכתבת), מרגישה מבפנים שאין לי עתיד איתו.יחד עם זאת מרגישה לא בנוח למשוך אותו סתם ודואגת לו. קצת אינטרסנטית בקשר הזה, מה שלא מתאים לי בכלל. למה זה קורה? הייתי חייבת לסגור איתו חשבון? התיקונים הם בסגנון, שן תחת שן ועין תחת עין? תודה רבה!!

רותי 11

New member
התיקונים לא עובדים בדיוק

ככה, אבל הרבה פעמים זה קורה כדי שנלמד אחד לאחד איך הצד השני מרגיש. זה לא מה מתאים לך או לא תמיד אני אומרת שהתת מודע שלנו שולט בנו יותר ממה שאנחנו חושבים ולכן הוא המוביל, וזה קורה בגלל כל מיני זכרונות, כנראה שבאת לסגור חשבון עם עצמך כאן ולאו דווקא איתו

למעלה