רותי שלום

רותי 11

New member
לידור חיים צברי - יקרה

כמו שציינתי אני תמיד עונה לפעמים נכון לוקח לי קצת זמן, אבל מה לעשות אני עושה את זה בזמן הפנוי לי ולא תמיד יש לי כזה. בכל מקרה לשאלות שלך. כשציינתי על משפחה נשמתית את בטח כבר קצת מבינה, זה משהו שמופיע גם בספר מסע הנשמות, אנחנו כנשמות נמצאים במעין קבוצות, בדרך כלל נשמה משפחתית אלה הן נשמות שהולכות לאורך תקופות ארוכות ביחד וכמובן זה בהתאם להתפתחות הנשמתית של הקבוצה - הקבוצות מסודרות בערך בהתאם לרמה ההתפתחותית שלהן (צבע נשמתי) . כל אדם שאנחנו מכירים כאן אנחנו מכירים אותו הן ברמה הנשמתית כמובן והן מתקופות חיים אחרות. ככה שזה מתייחס כמובן גם לאחיך, אני מקבלת שהוא באמת היה אבא של בנך באחד הגלגולים ואפילו יותר מפעם אחת. ראיתי את הסרטון, באמת ילד מדהים כמו שציינת כל הזמן יש לו חיוך על הפנים. ועכשיו אני אעבור לאחת מתקופות החיים הרבות שהיו לך עם לידור - אני רואה אתכם ביחד את ילדה והוא ילד, רצים בשדות ביחד נהנים, אתם חברים, חברים מאוד קרובים, אתם מאוד אוהבים להיות ביחד, אתם בערך בני אותו גיל, עשיתם ביניכם מעין ברית עולם שלעולם לא תיפרדו אפילו בבגרות שלכם, יש לכם עולם עשיר מאוד ביחד יש לכם דמיון מפותח ולכן יש חיבור כל כך חזק ביניכם, אתם גדלים יש תקופה מסויימת שאתם באמת נפרדים בגלל שינוי בכתובת הייתי אומרת, אבל בגלל אותה ברית שכרתתתם ביחד אתם מחפשים אחד את השני ואכן מוצאים אחד את השני, אתם מוצאים אחד את השני (בבגרות) ולא מוותרים אחד על השני אני רואה שאתם גם נישאים שם, ויש לכם חיים מאוד מאושרים שם. זה רק אחד מיני רבים שאני לא אכנס אליהם כמובן. כי בכל זאת זה מצריך ממני המון ריכוז.

../images/Emo189.gifתודה רותי את פשוט הדהמת אותי

קודם כל אני מתנצלת על החוסר סבלנות שלי לגבי התשובות.תודה רבה!! הדהמת אותי,עכשיו אני מבינה את החיבור המדהים ביני לבינו וגם לאחי משה.אני מוצאת נחמה רק בהבנה של גילגולים קודמים, אני כל הזמן נמצאת בפורום וקוראת את הכל,לפני שהגעתי לפורום הייתי מאוד סהרורית ואת מאוד עזרת לי,תודה מקרב לב!!! האם את ממליצה לי ללכת להיפנוזה?אני רוצה לדעת מה קורה עם לידור כעת?ולמה בגיל כה צעיר הוא נפטר ואני נשארת עם כאב בלב למה?האם בעלי הנוכחי כה מנוגד לי בדעות ובאמונות ובכל זאת יש בינינו אהבה נצחית קשור אף הוא מגילגולים קודמים? את מדהימה ועושה עבודת קודש,את מחזקת אותי מאוד סליחה מראש רחל

רותי 11

New member
מה הכוונה ללכת להיפנוזה ?

את מתכוונת ללכת לשחזור גלגולים? בשביל מה ללכת לעשות שיחזור? יש לך משהו שאת רוצה לפתור? חשוב להבין מה את רוצה כי אם את רוצה קשר עם לידור אז את יכולה ללכת למתקשר/ת שיודע לעשות את זה (ולא דרך סיאנס תיזהרי) לגבי הבן שלך הוא כרגע בתהליך של שחרור הנשמה שלו כבר למעלה אבל הנפש עדיין כאן קרובה סוגרת מעגלים עד 11 חודש לאחר הפטירה. אנחנו נשארים כאן עם כאב בלב כי אנחנו שוכחים שאנחנו בעצם לעולם לא נפרדים שתמיד יש לנו קשר וזה קשה מאוד, אין צער גדול מזה ובכל זאת עם כל ההבנה הזאת לא מאחלת לאף אחד או אחת לחוות דבר כזה, אבל ההבנה והידיעה מקלה קצת, עוזרת להבין דברים, עוזרת להתמודד עם הזמן. ברור שלך ולבעלך יש קשר מגלגולים קודמים, הרי לא סתם בחרתם להיות בעל ואישה, ציינתי את זה לא אחת - כל מי שאנחנו מכירים בחיים האלה אנחנו מכירים אותם מתקופות חיים אחרות.

מתלבטת

אני מאוד רוצה לדעת מה קרה בגילגול האחרון שלי ושל לידור ולמה הוא נפטר בגיל צעיר?מה היה בעלי בגילגול קודם איתנו? אני יודעת שאסור לעשות סינאס,אך הבנתי שבהפינוזה אפשר לקבל תשובות,אני רוצה לדעת מה השיעור שלי ?ומה של לידור? בימים האחרונים אני ממש בפחדים מהמוות,אני סהרורית ולא ישנה פשוט מפחדת מהמוות,יכול להיות שיש לי טראומה מגילגול קודם מהמוות?אני פשוט חיה בסיוט מהמחשבה על המוות או שמא המוות הפיתאומי של לידור משפיע עלי במחשבות. האם בהפינוזה אני אוכל לדעת את הסיבה של החשש שלי מהמוות או שזה מחשבות סתמיות שלי. רותי תודה על האור שאת שולחת לנו ועל היחס החם שאת מקרינה לכל חבריי פה!!!!! בתודה מראש רחל

למעלה