לידור חיים צברי - יקרה
כמו שציינתי אני תמיד עונה לפעמים נכון לוקח לי קצת זמן, אבל מה לעשות אני עושה את זה בזמן הפנוי לי ולא תמיד יש לי כזה. בכל מקרה לשאלות שלך. כשציינתי על משפחה נשמתית את בטח כבר קצת מבינה, זה משהו שמופיע גם בספר מסע הנשמות, אנחנו כנשמות נמצאים במעין קבוצות, בדרך כלל נשמה משפחתית אלה הן נשמות שהולכות לאורך תקופות ארוכות ביחד וכמובן זה בהתאם להתפתחות הנשמתית של הקבוצה - הקבוצות מסודרות בערך בהתאם לרמה ההתפתחותית שלהן (צבע נשמתי) . כל אדם שאנחנו מכירים כאן אנחנו מכירים אותו הן ברמה הנשמתית כמובן והן מתקופות חיים אחרות. ככה שזה מתייחס כמובן גם לאחיך, אני מקבלת שהוא באמת היה אבא של בנך באחד הגלגולים ואפילו יותר מפעם אחת. ראיתי את הסרטון, באמת ילד מדהים כמו שציינת כל הזמן יש לו חיוך על הפנים. ועכשיו אני אעבור לאחת מתקופות החיים הרבות שהיו לך עם לידור - אני רואה אתכם ביחד את ילדה והוא ילד, רצים בשדות ביחד נהנים, אתם חברים, חברים מאוד קרובים, אתם מאוד אוהבים להיות ביחד, אתם בערך בני אותו גיל, עשיתם ביניכם מעין ברית עולם שלעולם לא תיפרדו אפילו בבגרות שלכם, יש לכם עולם עשיר מאוד ביחד יש לכם דמיון מפותח ולכן יש חיבור כל כך חזק ביניכם, אתם גדלים יש תקופה מסויימת שאתם באמת נפרדים בגלל שינוי בכתובת הייתי אומרת, אבל בגלל אותה ברית שכרתתתם ביחד אתם מחפשים אחד את השני ואכן מוצאים אחד את השני, אתם מוצאים אחד את השני (בבגרות) ולא מוותרים אחד על השני אני רואה שאתם גם נישאים שם, ויש לכם חיים מאוד מאושרים שם. זה רק אחד מיני רבים שאני לא אכנס אליהם כמובן. כי בכל זאת זה מצריך ממני המון ריכוז.