רותי שלום,

esperansa

New member
רותי שלום,

אשמח מאוד אם תוכלי לעזור לי לגבי דבר שמאוד מטריד אותי כבר במשך שנים לא מעטות. בשנת 1996 הייתי בטיול בהודו והכרתי בחור לא יהודי והתאהבתי בו כבר ממבט ראשון. ולאחר שנפרדתי ממנו הרגשתי ממש תחושה של החמצה השארתי לו את מס' הטלפון שלי והכתובת. והמשכתי הלאה שבמשך כל המשך הטיול הייתי חושבת עליו תמיד.. לאחר שחזרתי לארץ חיכה לי מכתב ממנו ומאז התחלנו להתכתב ולהתאהב, אהבה אפלטונית לחלוטין על אף ששנה לאחר מכן שוב פגשתי אותו. על אף האהבה הגדולה שאנו חשים אחד לשני אני לא מוכנה להתחתן איתו בגלל שהוא מאוד שונה ממני בתרבות, בדת, אבל בכל זאת אני מאוהבת בו ואני מגלה שעד היום אני לא מצליחה לשכוח אותו. הוא למעשה לא האהבה הראשונה שלי, כל האהבות שהיו לי לפני כן הם ממש נמצאים בעבר, ואילו הוא עד היום אני ממשיכה להיות מאוהבת בו, מדי פעם הוא שולח לי מכתב או יוצר קשר באמצעות האיטרנט או מתקשר וזה קורה פעם בשנה או חצי שנה ואז כל הריגושים שוב מתחילים ושוב הוא כל דקה במחשבות שלי כפי שזה קורה לי ממש בימים אלו בגלל שהוא יצר עימי קשר. רותי אשמח מאוד עם את רואה משהו בקשר הזה, אני ממש לא מבינה למה הוא לא מצליח לצאת לי מהראש, הוא כל כך שונה ממני לא מבחינת האופי אלא מהבחינות האחרות. מה הקשר שלי עימו מגלגולים קודמים. אשמח מאוד עם תוכלי לסייע לי בזה. מאוד קשה לי עם זה ועם הגעגועים ועם האהבה הלא מובנת הזו, מדוע אני לא מצליחה להתנתק ממנו? אשמח לקבל תגובה. שיהיה לילה טוב.

רותי 11

New member
esperansa יקרה ../images/Emo140.gif

היי חמודה, מתנצלת על העיכוב בתשובה. אני רואה גלגול שלכם באמת בהודו עצמה הוא גבוה ממך, אתם לא אנשים עשירים שם, אבל הוא קצת מלומד, יש לו שאיפות הוא רוצה אותך, אתם מנסים לחיות ביחד אבל הבדלי ההשכלה ביניכם בסופו של דבר מפריעים לו, את אישה פשוטה, לא משכילה, לא מלומדת, וזה די מפריע לו. הוא מנם חי איתך אבל הוא כל הזמן פוזל לצדדים, למרות שהוא אוהב אותך, הוא מתבייש בך, את מאוד אהבת אותו שם את אפילו הערצת אותו, את לא ידעת על הרומנים שלו מהצד, את לא ידעת על המחשבות שלו, את חשבת שהוא אוהב אותך ושאת שלו בלבד, שאין נשים אחרות ואת גאה על כך, הוא מבחינתו משאיר אותך במצב הזה כי נוח לו את בכל זאת אישה מסורה אישה מפנקת והוא יודע שהוא לא יזכה באישה חמה כמוך, לכן הוא איתך ועם עוד כמה. את בעצם לעולם לא מגלה את זה, את מגלה את זה רק לאחר שהוא מת, (הוא מת לפנייך) זה מאוד שובר אותך, המוות שלו שבת אותך ועצם הידיעה שלא באמת היית לו שהוא היה עם עוד נשים ולא ידעת על הבגידות האלה. הגעגועים שלך אליו הם כמובן תזכורת לאהבה הגדולה שהייתה לך אליו. אמרתי לך את ממש הערצת אותו. הוא היה בשבילך הכל הוא היה כל עולמך.

esperansa

New member
רותי ממש הדהמת אותי בתגובה שלך.

אני חשה שלא רק שאת מתקשרת את הגלגול הקודם שלי אלא שאת במקביל גם קוראת את המציאות הנוכחית שלי אלא בהחלפת תפקידים. ראשית כעת אני מבינה מדוע אני כל כך מחוברת להודו. לגבי הבדלי ההשכלה אני חייבת לציין שלי זה מפריע מאוד שהוא לא כל כך אינטיליגנט. אני מוכנה לקבל את זה שהוא לא משכיל (אדם שאוחז בתואר אקדמאי), אבל שהוא לא אינטיליגנט (חוכמה, בינה יתרה) זה דבר שמאוד מפריע לי ואף גורם לי להתבייש ממנו. אך בכל זאת אני מאוד אוהבת אותו בגלל החומד, הטוב לב, הפשטות, הצניעות שבו אלא מה שהפעם אני זו שנוטה לפזול לצדדים. הוא מבחינתו ישאר רווק אלא אם כן אני אסכים להנשא לו. שאת מציינת שהוא נפטר לפניי כעת אני יכולה להבין מדוע אני כל כך מודאגת ותמיד אומרת לו שישמור על עצמו. לאחרונה אף רשמתי לו שלא יעיז למות לפניי. גם היום אני אוהת אותו ומעירצה אותו, רוצה לשכוח אותו אבל זה ממש לא קל. רותי יקרה אני מאוד מתרשמת ממה שכתבת. כעת אני מצליחה להבין את הדברים. אני בטוחה שיש לך יכולת ראיה מאוד חזקה. שיהיה ערב נפלא ותודה.

למעלה