רותי שלום :)

faery18

New member
רותי שלום :)

קוראים לי סיון, אני כותבת מהמשתמש של אחותי. אני בת 14 נולדתי בתאריך 30.9.93 ואני מהמרכז. האם תוכלי להגיד לי מה הייתי בגלגול הקודם או באחד הגילגולים? מחכה לתשובה, תודה רבה :)

רותי 11

New member
faery18 יקרה

לא תמיד יוצא לי לענות מיד צריך לפעמים קצת סבלנות והתשובות מגיעות. סיוון יקרה מה שאני מקבלת עלייך לגבי אחד הגלגולים שלך הוא כזה: אני רואה אותך בחווה על סוס - תמונה של בוקרת מודרנית, אני רואה שאת מאוד מחוברת לסוסים מאוד מחוברת להווי החווה, להווי הגברי את מאוד אוהבת להיות במרכז העניינים ואת בהחלט במרכז העניינים שם, גם בגלל המראה שלך, וגם בגלל שאת מלאת חיים והומור, יש לך דרך יפה למשוך אלייך אנשים. אני מקבלת שזה היה אחד הגלגולים האחרונים שלך. את די מחוזרת שם על ידי גברים, ואת אוהבת את זה מאוד, את רוצה להיות בלב העניינים, לא כמו כל הנשים שיושבות בבית ומחכות לגבר שלהן. את לא טיפוס כזה (שם). כמובן שאת נישאת בסופו של דבר לאחד מאותם גברים בחווה, גבר דווקא גם נראה טוב מאוד, טיפוס כמו שאומרים "מאצ'ו" טיפוס גברי מחוספס. אבל זה מה שאת רצית וחיפשת וקיבלת.

faery18

New member
קודם כל תודה רבה רבה :) ועוד שאלה קטנה-->

האם היה לי איזשהו קשר עם אחותי הדר(faery 18) כיום היא בת 21... באותו גילגול. אשמח אם תעני לי, וממש תודה רבה

רותי 11

New member
היי מתוקה-

ברור שהיה לך קשר עם אחותך בגלגול קודם, אבל אני לא מקבלת שזה הגיע מאותו גלגול.

faery18

New member
היי רותי עכשיו זו אני faery18-הדר

האם את מצליחה לראות גם את אחד הגלגולים/גלגול האחרון שלי? מתשובתך לאחותי אני ממש סקרנית, אודה לך אם תוכלי לענות, וסליחה מראש על החפירה חח.. זה בא ממקום של סקרנות ואני רואה שאת מאוד מיקצועית ונחמדה:)

למעלה