רותי שלום

ZOHARLI1

New member
רותי שלום

לפני כשנה פגשתי בגבר וכמעט מיד קיבלתי מסר שיש ביננו היסטוריה. עם הזמן התברר לי שיש יותר מהסטוריה אחת . (אני מבינה ששיחקנו אחד בחייו של השני מספר תפקידים.) האם תוכלי להאיר עבורי אלו תפקידים שיחקנו אחד בחייו של השני בגלגולים השונים ? האם את רואה את סיבת המפגש בגלגול הנוכחי? תודה לך.

רותי 11

New member
ZOHARLI1 יקרה ../images/Emo20.gif

היי זוהר יקרה, סליחה שלא עניתי לך מהר יותר אבל לא תמיד מתאפשר לי לשבת ולבדוק מיידית. ברור לי שאם נפגשתם כאן היו ביניכם עוד מערכות יחסים בתקופות חיים אחרות. וברור שיש סיבה לכך שנפגשתם שוב. אני רואה שהיו ביניכם מפגשים של מאבקי כוחות, בכל אופן אחד מהם שאני רואה היה שם מאבק כוחות ביניכם ולאוו דווקא כבני זוג, אני רואה אתכם כשני גברים הייתם יריבים ספורטיביים, יריבים בתחום ההאבקות או משהו כזה. אפילו הייתי הולכת בכיוון של אותם לחימות עתיקות מהמזרח, הייתם שני אוייבים מושבעים, הייתה ביניכם תחרותיות גדולה וכל פעם זה התנדנד פעם ידך הייתה על העליונה ופעם שלו. פה לא באתם להילחם אחד בשני ההפך לקבל אחד את השני לא לחשוב שאחד טוב מהשני, בקיצור להיות במקום של שיוויון. שאין מנצחים ובטח לא במלחמה, ורק אהבה יכולה להתגבר על הדברים האלה.

ZOHARLI1

New member
תודה לך רותי

מאוד מעריכה את התייחסותך. מענין מדוע דווקא הגלגול הזה עלה בתודעתך... בקשר הזה יש אתגר לא פשוט אבל אני לא בטוחה שמאבק כוחות ביננו עומד מאחוריו ויוצר אותו נסיתי להגיע לשורש ...ע"מ לרפא ולשחרר.. תודה רבה.

רותי 11

New member
ZOHARLI1 יקרה

כמו שהסברתי היו מאבקי כוח וכאן באתם להיות שווים, לחיות יותר בנועם אחד עם השני

למעלה