רותי שלום

רותי שלום../images/Emo140.gif

אני חדשה כאן... יש לי שאלת תיקשור אם תוכלי לענות לי אני מאוד אשמח! אמא שלי אמרה לי שבתור ילדה קטנה הייתי תמיד עם פרצוף חמוץ, לא אהבתי תקשורת עם אנשים, לא הייתי אומרת שלום, אני אפילו זוכרת את עצמי ככה ואת ההרגשה, הייתי גם נעלבת המון, אולי גם כעס - אני אפילו לא יודעת כלפי מי ומה, אולי כלפי האנושות, אולי כלפי כדור הארץ... כל שהזמן עבר וגדלתי כך יותר התרככתי... גם לא הייתה לי כל כך ברירה והייתי חייבת לתקשר עם אנשים בביה"ס בגיל קטן היו לי בעיות חברתיות ועם הזמן נראה כאילו התגברתי על זה והיום יש לי חברים (למרות שאני מרגישה שיש עוד על מה לעבוד) בקיצור- עם הזמן התחלתי לא לאהוב את כדור הארץ וממש, כעסתי על זה שאני כאן ולא הבנתי למה שלחו אותי בגלל כל הקושי פה שלפעמים אני לא מסוגלת מולו לפני כמה חודשים גם ניסיתי לשים קץ לחיי..טופלתי.. הדברים השתנו כאשר קראתי את הספר " מסע הנשמות " וזה גרם לי לאהוב יותר את המקום שאני נמצאת בו.. לשאלה: למה ככה כעסתי כשהייתי קטנה? למה לא רציתי לתקשר עם אנשים? האם בגלל זה כל הבעיות החברתיות? מה יש שם? תודה רבה!

רותי 11

New member
אינדיגואית מתוקה

אני אתחיל בזה שאת בחרת להגיע לכאן והסיבות לכך הן של נשמתך אף אחד לא הכריח ולא יכול להכריח אותך להגיע לכאן. אחד הדברים שיכולים לעזור לך להתמודד עם החיים זה להיות מחוברת להדרכה שלך או לנשמה שלך, משם תקבלי המון עזרה והמון אנרגיות בגלל שאת לא ממש מחוברת ולא יודעת איך להיות מחוברת את מרגישה את הלב, כאילו אני לבד בעולם הקר והמנוכר הזה, וזאת בהחלט תחושה לא נעימה להסתובב איתה, את לא רגילה להיות על כדור הארץ, ולכן קשה לך התקשורת עם בני אדם, אבל למרות הכל יש סיבות שבחרת להגיע לכאן קבלי את זה באהבה ואל תברחי מעצמך ההפך תתחילי להתחבר לעצמך ככה את תמצאי שקט פנימי, כשאנחנו מחוברים להדרכות שלנו אנחנו בתחושה שיש לנו "גב" שיש לנו תמיכה ואנחנו לא לבד, זה מאוד עוזר.

תודה רותי!

כן, אני תמיד מזכירה לעצמי שאני בחרתי לבוא לכאן וכשאני מתעמקת ברעיון נהיה לי טוב, אני גם מבינה למה בחרתי לבוא לכאן אני לא מחוברת? :( התעוררתי בגיל דיי צעיר יחסית ואני מרגישה שאני עושה הרבה עבודה אני גם יודעת שיש עוד הרבה עבודה לעשות :) מה שכתבת - שאני לא רגילה להיות על כדור הארץ - זה ענה לי על השאלה - זאת ההרגשה שמלווה אותי כל חיי... את יכולה גם לדעת כמה גילגולים הייתי כאן? בחודש האחרון אני כן מבקשת עזרה והכוונה מהמלאכים והמדריכים שלי... אני עכשיו עוברת תקופה של למידה בלהיות לבד, חיבור לעצמי - לאט לאט.. האם את יכולה לבדוק לי שאני אכן אינדיגו? והאם הייעוד שלי אכן להיות מטפלת הוליסטית/רוחנית (כי זה מה שאני לומדת עכשיו מתוך מטרה ברורה) יום קסום ותודה ענקית!!!

רותי 11

New member
אינדיגואית יקרה

אני אומרת שהיום את לא ממש מחוברת לנשמה שלך אם היית מחוברת בצורה מלאה תאמיני לי שלא היו לך את כל הנפילות האלה. אני מקבלת ממש מעט לא נותנים מספר מלא אבל מרגיש לי שפחות מ - 5. תביני שמכיוון שאת לא "שייכת" לכאן את גם לא נשמה שרגילה להתגלגל כאן ולכן אין לך בעצם תיקונים על כדור הארץ רק שיעורים ויעוד. לגבי אינדיגו זה לא משנה לגבייך כי את נשמה שונה בכל מקרה. היעוד שלך הוא מעבר למטפלת הוליסטית אבל זאת ההתחלה תמשיכי ככה.

רותי יקרה!

לא יכולתי שלא לפרוץ בבכי אחרי מה שכתבת... אני רוצה להתחבר לנשמה שלי הכי הכי אני רוצה לעשות את מה שנועדתי לעשות וללכת עם השביל שהנשמה סללה אני בטוחה שיש דברים לא נכונים שכרגע אני עושה בחיים זה אולי קשור אפילו למקום מגוריי... מה אני אמורה לעשות? איך מקשיבים? איך מתחברים? נמאס לי ליפול אני לא "שייכת" לכאן?
עצוב לי מזה...אני באמת מרגישה לא שייכת וזה מסביר לי המון דברים. אז את אומרת שאני לא אינדיגו? אין לי בעיה לקבל לא פשוט לא ניסחת קונקרטית. ומה זאת אומרת נשמה שונה?? אז למה באתי לכאן אם אני שונה ולא שייכת? כדור הארץ זה שלב הבא מאיפה שהייתי או שזה פשוט מקביל... ולגבי היעוד..... את יכולה לדעת מהו? או לפחות לכוון אותי? תודה ענקית!!

למעלה