רותי שלום רב

רותי שלום רב

מנסה לשאול על מקומי בגלגול הקודם ??? מה היה הקשר ביני לבין זוגי ? האם זה נכון שכל גלגול בא לתקן משהו מהגלגול הקודם? האם יש הסבר לרגישות יתר ? אודה לך מאוד על תשובה

רותי 11

New member
שאלה או 2 מתוקה

לא הבנתי את השאלה - "מנסה לשאול על מקומי בגלגול הקודם ???" בקשר אלייך ולבן זוגך - אני רואה את דרום אמריקה מרגיש לי ארגנטינה אני רואה את שניכם ביחד, אוחזים יד ביד, נמצאים במקום עם נוף מהמם, אני רואה שאתם מאושרים צוחקים שמחים, מאוד עליזים ומאושרים מהחיים צעירים - כל החיים לפניכם, אתם בירח הדבש שלכם, אתם מגיעים לאזור עם מפלים או משהו כזה, בעלך שם והיום מחליק ונפצע קשות, הוא נעשה נכה והוא נעשה תלוי בך, כל החלומות וכל מה שציפיתם לו התנפץ בבת אחת, לא קל לך את אוהבת אותו אבל לאט לאט כל החלומות מתפוגגים והחיים טופחים לך בפנים בצורה קשה מאוד, הוא נעשה ממורמר עם הזמן שעובר יותר ויותר, לך מאוד קשה בגלל זה מצד אחד את אוהבת אותו ומרחמת עליו מצד שני זה מעיק וקשה לך הוא לא עושה לך חיים קלים את כל הזמן במתח אתם גם לא מביאים ילדים לעולם בגלל אותה נכות, (הוא היה נכה בפלג גוף תחתון) בקיצור חיים לא קלים בכלל. את תקועה בתוך זוגיות מרירה, ומרגישה מיום ליום כמו אחות או משרתת ולא אישה נשואה ואהובה. בעקרו ןבאנו לתקן דברים מגלגולים קודמים לא בהכרח בסדר כרוגולוגי. רגישות יתר נובעת הרבה פעמים מזכרונות שיושבים אצלנו בתת מודע ולכל דבר יש סיבה ואצל כל אחד זה מגיע ממקור אחר.

אלמקס

New member
היי רותי

אני חייב להגיד לך שהתאורים האלה שאת מתארת מצליחים לרתק אותי כל פעם מחדש. איך זה שכולנו כבר נפגשנו בעבר וחווינו דברים יחד. זה מה שנותן הרגשה שהחיים הם בעצם אינסופיים (במובן מסויים)...

רוצה להבין יותר ?

בתור התחלה ממליצה לקרא את "שורשים ושיעורים בזמן" הספר הזה עזר לי לפתור המון דברים לבד

מרתק ביותר

אולי מה שמסביר את יחסנו היום מי יודע היום הכל כמעט "נופל" עליו כי לי יש בעיות בריאות

רותי 11

New member
מאוד יכול להיות שזה אכן

המצב בגלל מה שהיה שם - הוא מרגיש "חייב" לך כנראה.

למעלה