רותי שלום רב,

יעלקר

Well-known member
מנהל
רותי שלום רב,

אומרים שאין מקריות בעולם ושכל דבר מקרי תוכנן למעשה מראש.כנראה שכך הוא הדבר. כבר הרבה זמן שאני מתעניינת בנושאים שמעבר... מנסה לגעת אך לא מעיזה.. בערב יום ששי האחרון ראיתי בפעם הראשונה את הפורום הזה וכשהתחלתי לקרוא לא יכולתי להפסיק. סיימתי את כל ההודעות עם אור ראשון של שבת.הייתי ממש מוקסמת,מסוקרנת ושואלת הרבה שאלות. אודה לך (וקראתי שאת עמוסה מאוד) באם תוכלי להאיר את עיני בקשר לגלגולי הקודמים (אולי אקבל תשובה למשיכה שלי לנושא) ומעניין אותי במיוחד הקשר שלי ל:א-בעלי הראשון ז"ל שנהרג בגיל צעיר בתאונת דרכים ב-בעלי הנוכחי וג-אמי. מודה לך מראש. אני אמתין בסבלנות עד שתתפני בזמנך החופשי וכאשר יתאפשר לך לענות לי בבקשה. יעל

רותי 11

New member
יעלקר היקרה ../images/Emo140.gif

תודה לך על הסבלנות, כמו שהבנת עברתי שבוע לא קל תודה לאל בינתיים התאוששתי. אני אענה לך לפי הסדר שציינת א: את מול בעלך ז"ל - אני רואה אתכם שני צעירים שכל החיים לפניהם, עליזים גם שם הייתם זוג את אישה והוא גבר, כל העולם היה פרוס לרגליכם זאת הייתה התחושה שלכם, הוא מתגייס לצבא - בזמן המלחמה, וכל התוכניות שלכם משתבשות (זה קורה בארה"ב) אתם לא מספיקים להינשא שם כשהו נקרא למלחמה אתם מאורסים, הוא יוצא בגאווה לשליחות הזאת את לא אוהבת את זה את די פוחדת שהוא לא יחזור וזה די הגיוני כי כשיוצאים למלחמה לא יודעים מה יקרה, את באמת יושבת ומחכה לו, בבית מחכה לכל שביב של מידע, את נעשית מתוחה ועצבנית וכל הזמן חיה בחרדה שמא הוא לא יחזור - הוא חוזר, הוא חוזר פצוע ונעשה נכה לכל החיים, את מרגישה נאמנה לו ונישאת לו למרות המצב הקשה שלו, כי אהבת אותו אבל לא עשית את זה בלב שלם, בשלב מסויים את חושבת על כך שחבל שהוא חזר בצורה הזאת ואפילו הפלגת במחשבות שלך לקיצוניות, שחבל שהוא בכלל חזר. כי הנישואים האלה היו לך לנטל את לא מביאה ילדים שם אמנם הוא מת יחסית צעיר אבל את כבר איבדת את הנעורים שלך ואת היכולת להביא ילדים ואת נשארת שם לבד, ממררת על מר גורלך, הכל התחיל יפה ונגמר דרמתי מדי. את ההשלכה לגבי החיים האלה היא מובינת מאוד אני מקווה שתדעי לעשות אותה. ב. את מול בעלך הנוכחי - אני רואה אתכם כשני ליצנים שעובדים בקרקס נודד, אתם שני גברים והייתה לכם הצגה/תכנית משותפת, כל החיים עבדתם שם עד הזיקנה שניכם לא נישאים שם, בגלל תנאי המחיה שלכם, אז העדפתם לא להתחתן והאמת שגם לא ממש מצאתם מישהי שהייתם מעוניינים להתחתן איתה או היא איתכם. נשארתם בקרקס עד הסוף, בסופו של דבר התבגרתם ועזבתם את הקרקס ועברתם לגור ביחד כי לא הכרתם אף אחד ולא היה לכם אף אחד בעולם מלבדכם, והעדפתם לחיות ביחד ולא לבד, כאן באתם לשנות את דפוס מערכת היחסים וגם להיות ביחד עד הסוף. ג. את מול אימך - אני רואה אתכן ילדות קטנות, מחזיקות יד ביד ומקפצות, הייתן אחיות קטנות שלא היה מרחק שנים ביניכן אתן נולדתן אחת אחרי השניה, היה קשר מאוד מיוחד ביניכן אז ,קשר של אחיות לסוד אתן עד גיל גדול הייתן מחוברות למעשה עד שאחת מכן נישאת, ומשם כל אחת מתמקדת בחיים שלה.

למעלה