רותי, שאלה

רותי, שאלה

גיסתי ז"ל, 46, התגרשה וגרה ללא ילדיה וכתוצאה מכך היא אכלה בלי חשבון וכמעט הכפילה את משקלה ואכלה הרוב בחוץ וכתוצאה מכך, אחרי 3 שנים כאלו, היה לה התקף לב והיא מתה בשנתה. השאלה שלי, היא מצאה את מותה בגלל החלטת העצמי הגבוה שפתאום גרם לה להתקף הלב, או שבעצם תוכנן לה לחיות עוד הרבה שנים לולא בחרה כך להתנהג והגוף שלה כבר לא עמד יותר בשומנים ובמזון היחסית קלוקל שאכלה?

רותי 11

New member
טופי הפיה יקרה

כמו שאמרת היא אכלה ללא חשבון בעקבות מה שקרה לה, היא לא יכלה להתמודד עם המצב הרגשי ולכן היא עטפה את עצמה בהמון קליפות (שומן) היא ברחה לנחמה, התקף לב מגיע ממקום של עודף רגש היה לה קשה להתמודד עם החיים כנראה שנשמתה הרגישה שאין לה מה להמשיך כאן בדרך הזאת ושהיא מובילה את עצמה כנראה למטה והיא פשוט חמלה אותה והחזירה אותה חזרה הביתה. היא תחזור לחיים חדשים עם כוחות מרועננים ואת מה שהיא באה לעשות כאן ולא הספיקה תעשה את זה בדרך אחרת כמובן רק כאשר היא תהיה מוכנה לכך.

../images/Emo51.gif

אני מתכוונת אבל האם העצמי הגבוה בחר את המוות או שהגוף פשוט קרס? כי לדעתי המשך החיים היה דווקא נותן לה שיעור חשוב. האם התנהגותינו פה יכולה להביא את מותנו שלא בהתאם לעצמי הגבוה כי יש מצבים שיש גבול לעמידות הגוף ?

crazy cayote

New member
לפי מה שאני יודע

הכל קורה כפי שהוא צריך לקרות והכל קורה בגלל בחירה של העצמי הגבוה שלנו,ויש גם את החצי השני של האמת הזאת שאומרת שיש לנו זכות בחירה . "הכל ידוע והרשות נתונה" ולפעמים אפשר להבין זאת כסתירה וזה באמת סותר זה את זה.אבל גם אם זה סותר זה לא אומר שזוהי לא האמת .החיים מלאים בסתירות ובפרדוקסים למינהם וזה למה החיים מהנים כל כך . אני מאמין שהיתה לבחורה הזאת זכות בחירה והיא באמת היתה יכולה להרזות ולחיות חיים בריאים ואם זה באמת היה קורה זה היה בגלל שהנשמה שלה בחרה זאת. מקווה שתשובתי נתנה לך קצת נחת crazy cayote

Simply Miri

New member
Crazy Cayote (cool nick name) l

משהו בדבריך מזכיר לי הסבר שקיבלתי פעם ממישהי לגבי שאלה דומה ששאלתי. אני מקווה להיות ברורה... הנשמה שלנו בוחרת למעלה אם לחלות ואז אם לקבל צ'אנס נוסף בחיים או לא. אם היא בחרה שכאדם היא תחלה במחלה סופנית, יש לה, מן הסתם, שתי אפשרויות - או לנצח או להכנע. במידה והיא בחרה להכנע אז מלכתחילה הגוף בו היא שוכנת יוותר למחלה ובסופו של דבר...ימות
(ולא ישנה שום גורם חיצוני כגון תפילות, וכדו'). במידה והנשמה החליטה שהיא תרצה לקבל הזדמנות שנייה,אז אם היא תבחר בכך כאדם, מלמעלה יעזרו לה להבריא . ז"א שהאדם יחליט שהוא לא מוותר והוא יעשה הכל בכדי להחלים; שינוי בתזונה, שינוי חשיבה, התפתחות רוחנית, או כל דבר אחר שיעזור לו להתחבר אל האני האמיתי שלו ולמצוא את הכח לנצח- ואז מכיוון שנשמתו בחרה באפשרות הזו עוד למעלה, היקום יעזר לו להחלים. יתכן גם מצב בו הנשמה בחרה לקבל הזדמנות שנייה אבל כאדם היא לא מעוניינת לנצל אותה, ואז גם אותו אדם בוחר למעשה לוותר.

תודה על תשובתכם../images/Emo201.gif

בקיצור הבנתי שיש פה סלט של החלטות של העצמי הגבוה שלנו מול בחירותינו אנו, כאן ועכשיו כבני אדם.

crazy cayote

New member
כן אני רואה שהבנת את זה

בכל אופן אני ממליץ לכולכם להתחיל לברוא את המציאות שלכם ולא לחכות שאיזה מישהו או משהו יבואו להציל אתכם.החיים יפים וביכולתנו לבחור ביופי הזה.תקשורים הם דבר נפלא אם נדע איך להשתמש בעוצמה הזאת בחכמה רבה.דבר אחד שעוזר לי הרבה בחיים הוא להודות על מה שיש לי ולא להתלונן על מה ש"חסר" לי . crazy cayote

למעלה