רותי, שאלה בבקשה

GMjoy

New member
רותי, שאלה בבקשה

היום ראיתי תכנית שבה הראו ילדה שהיא בת 14, וכבר חוזה עתידות. היא יודעת לעשות דברים מדהימים, ובהמשך לסיפור שלה סיפרו שישנם שלבים כדי ללמוד למשל להגיע לרמה הזו - של לחזות עתיד. עשו שם מן מדיטציה כזו - השלב הראשון לזה. בקיצור, אני החלטתי להצטרף, למרות שלא ממש חשבתי שיקרה משהו. אבל קרה דבר מדהים!!! אני עצמתי את העיניים והתחלתי להקשיב למה שהוא סיפר במהלך המדיטציה. לפתע הרגשתי קלילות כזו, משהו מדהים כזה -ניתוק מוחלט. בקיצור, לא חשתי תחושה כזו מעולם! הסבירו אחרי זה שמתרגלים את זה עד שמגיעים לשלבים מאוד עמוקים - עד לטראנס עמוק ביותר - ושם כבר מתחילים לראות דברים שמעבר... רציתי לדעת ממך, האם במדיטציה פשוטה כזו משיגים נגיד אפשרות לחזות עתיד ? וכמה שלבים באמת יש או איך את הגעת למה שאת עושה ? תודה.

TOKUSHI

New member
כן אפשר במדיטציה לחזות את העתיד

כולם יכולים השאלה היא האם הם יכולים לתרגם אותו אלה הניכנים ביכולת לצפות את העתיד הם אלה הניכנים ביכולת להבין אותו כמו כן אפשר לעשות זאת בלי מדיטציה כמו במפה הייפר דמנשיונלית ושוב השאלה היא האם מישהו יודע לתרגם אותה כמוני

GMjoy

New member
אתה נותן הרגשה שזה ממש פשוט חחח

לא יודע זה מעניין כזה... סיפרו בתכנית שמדיטציה עמוקה מאפשרת לראות עתיד וכל האירועים שמתרחשים. אני לא ממש מבין את מה שאמרת לגבי תירגום, כי בעצם לא הסברת לגבי המדיטציה עצמה, ועד כמה שלבים היא אמורה להגיע בשביל לראות משהו. יש המון אנשים שעושים מדיטציות, אבל הם לא חוזי עתיד - יש בינם הבדל. אם תוכל להעמיק במידע שנתת, אני אשמח לקרוא : )

TOKUSHI

New member
סליחה שלא נכנסתי מלא זמן

ככל שנכנסים יותר לשלבי המדיטציה רואים ברור יותר את העתיד וקל יותר לתרגם אותו העתיד מופיע בצורת ציורים נקודות אקראיות (כמו במפת HDM) ולעיתים צורות מוזרות וסימטריות (מנטרות) היכולת לתרגם את הדברים ולקשר ביניהם לעולם היא היכולת לראות את העתיד אכן יש כאלה שניכנים ביכולת לראות את הדברים ברור יותר ולכן קל להם לתרגם אותם מאחרים ולכן הם אלה הנקראים חוזי עתידות והם אלה הניכנים ביכולת לתרגם אותו טוב יותר וברור יותר

רותי 11

New member
GMjoy יקירי - חזיית העתיד

זה בעצם תקשור, וכן דרך מדיטציה אפילו פשוטה יש אפשרות להתחבר להדרכות שלנו השאלה היא עד כמה אנחנו נמצאים במקום של הכלה והבנה שזה יכול לקרות. להגיע למצב של טרנס זה כבר עניין של שחרור שליטה מוחלט. חזיית העתיד היא סוג של אשליה כי אי אפשר באמת לחזות את העתיד, נכון שאפשר לומר את הפוטנציאלים ואם אנחנו במסלול הנכון לנו אז בהחלט אותו פוטנציאל(עתיד) יתממש. העתיד תלוי בנו ובהחלטות שלנו. לגבי השלבים להגיע למה שאני עושה, זה דבר מאוד אינדבדואלי, בוא ואומר לך אני לא מאלה שבאמת עושים מדיטציות, אני יכולה לעשות מדיטציות קצרות. למרות שמדיטציה היא לצורך רגיעה ואיזון ושקט פנימי היא לא בהכרח לצורך תקשור היא יכולהל זחק את יכולת התקשור בגלל שבמדיטציה אנחנו באמת נמצאים במקום של שקט פנימי, אנחנו תמיד יכולים לשאול שאלות את ההדרכות שלנו בזמן מדיטציה השאלה היא אם נדע לזהות את התשובות שלהם. אצלי זה היה תהליך ארוך ומיגע, אותי לא לימדו אני הגעתי לזה בסופו של דבר בכוחות עצמי, ולבסוף כמובן ההדרכה שלי "התייאשה" ממני ופשוט שלחה אותי למסע אסטרלי מדהים כדי שאני אוכל לסזהות ולהבין שאני אכן מתקשרת. אבל יש אנשים שזה מגיע להם בקלות ויש כאלה שלא. כל אחד בנוי אחרת לחלוטין אין כללים וחוקים לעניין הזה.

GMjoy

New member
תודה על ההסבר המפורט../images/Emo140.gif

ניסיתי כמה פעמים לבקש מסר דרך חלום, לפי מה שרשמת פעם באתר שלך. והאמת שדווקא באותם הפעמים שביקשתי מסר כלשהו דרך החלום - היו לי באותם הלילות חלומות מוזרים ואפילו מטרידים. לא יודע אם באמת עשיתי את זה נכון, אבל הגיעו חלומות שלגמרי לא היו קשורים (לפי דעתי) לעניין הבקשה. אני כמובן לא מתיימר להתמחא בתיקשור או בלחזות עתיד. הקטע שיש לי את זה בדרך שונה, כמו: אינטואיציה מאוד חזקה, הרגשה לפעמים למשהו שלאחר זמן קורה. בקיצור, בגלל זה חשבתי שאולי מפותח אצלי משהו בכיוון של תקשורת עם ההדרכות וכו'... אבל אני לא מבין למה בחלומות אני לא קיבלתי מס' פעמים את התשובות בדרך כלשהי. אלה היו חלומות לא נעימים כאלה, וקמתי לא טוב מהם.

רותי 11

New member
GMjoy יקירי

בכולנו יש את חוש התקשור, מפותח או יותר או פחות אינטואיציה זה סוג של תקשור. ככל שתתמיד בכך אתה גם תגיע לכך, ואל תחשוש להתיימרות בתקשור, משום שזה לא התיימרות, זה טבעיות.

GMjoy

New member
אני בשום אופן לא חושש מזה...

אני יותר ויותר מנסה להתקרב לזה בשנים האחרונות. כלומר, יותר גיליתי את זה בעצמי בשנים האחרונות. הקטע שאין לי הכוונה לזה ממישהו, ולכן זה מוגבל בהבנה כלשהי. אני מתכוון לעניין התיקשור וזה. אני אולי לא ממש מבין את המסרים שמתקבלים. אני רק רואה סימנים, כמו: צירופי מספרים בשעון, וגם בעוד מקרים ההזויים שקורים בעניין הזה. קורה לי המון שאני חושב משהו, והוא מופיע. קורה גם שיש לי אינטואיציה למשהו, ופתאום זה מוביל אותי לאנשהו. כל מיני דברים כאלו שהתחילו להתגלות לי בשנים האחרונות. ככל שתתמיד בכך אתה גם תגיע לכך. - יש לך עצה בשבילי איך להתמיד ולהגיע לזה יותר? אשמח מאוד : )

למעלה