רותי מה נשמע?

kikona126

New member
רותי מה נשמע? ../images/Emo9.gif

רציתי לברר על מקום אליו יצא לי להגיע מספר פעמים לאחרונה בחלומות, ולמרבה הפלא גם במדיטציה (ללא דמיון מודרך, רק מדיטציה) שעשיתי השבוע. המקום ניראה עתיק/ישן. אין שם חידושים של היום. בנוי מסמטאות, הריצפה בנוייה מאבן, אבנים גדולות (משהו בסגנון אבן ירושלמית) וכן גם ה"בניינים" מסביב (לא ממש בניין המקסימום ניראה לי הוא 2 קומות) אני זוכרת קצת מהריהוט שראתי בכניסה לבית או אולי חנות, הכניסה היתה בצורת קשת. אבל לא הכל היה קשתי, היו גם מעברים עם מעין ח'. היתה הרגשה שיש מקור מים באזור, לא היה ים באזור, אבל אם אינני טועה באחת הפעמים הגעתי למקור מים - ניראה כמו מקווה או כמו המקומות שאוגרים בהם מים. האבנים היו לחות, וגם מהן יש הרגשה של מים, המקום היה חם, אבל בנוי בצורה כזו שיש הרבה צל, ולא הרגישו את החום. הייתי רוצה לדעת מהו אותו המקום ומה בעצם אני אמורה ללמוד מהחזרה שלו לאחרונה. לא זכורות לי דמויות, לא מהמדיטציה ולא מהחלומות... יש לך אפשרות לברר? תודה אדית

kikona126

New member
אוי

ראיתי שאנשים מחכים ליום ראשון כדי לשאול, לא ידעתי (לא כתוב בהודעת מנהלת) תעני קודם לאחרים, אם ישאר לך כוח תעני גם לי. אם לא אז אולי אני אקבל תשובה בלילה

רותי 11

New member
kikona126 היי מתוקה

אני כבר במוזה ולכן אני יענה לך. את בטוחה ירושלים? מרגיש לי דווקא משהו כמו צפת. החזרה לאותו מקום מעידה שאת הגעת לאותה תקופת חיים כל פעם בשינה. מה היחס שלך לדת? כי לדעתי את מנסה לפתור את העניין הזה דרך החלומות.

kikona126

New member
רותי תודה ../images/Emo39.gif

לא, זה לא ירושלים. האבן מזכירה אבן ירושלמית, אבל יותר גדולה ממנה. מה היחס שלי לדת? שאלה קשה... כשהייתי קטנה נהגתי ללכת לתלמוד תורה באיטליה, עד שיום אחד רציתי ללכת עם חברה ולא הכניסו אותה, אמרו שהיא לא יהודיה, ולא יכולה להכנס. זה הפריע לי ומאז לא חזרתי. התחננו אלי שאחזור, אבל לא רציתי. רק הלכתי פעם אחת כי ההורים שלי הכריחו אותי, כי היה איזה טיול לפארק מים. הלכתי וגם שם עשו לי בעיות, אי אפשר לאכול גלידה כי החלב שלה לא כשר... (דברים שלא הכרתי מהארץ...) כיום, הדת מעניינת אותי, יותר הקבלה. בעלה של אחותי דתי (מהרובע בירושלים, ולכן אני יודעת שלא מדובר בירושלים) אבל לי אין נגיעה לדת.

רותי 11

New member
אני יודעת שאין לך נגיעה לדת

אבל שאלתי כי הרגיש לי שהחלומות נוגעות לסגירת מעגל מול האישו הזה.

kikona126

New member
לא יודעת...

אני חושבת שאני צריכה לחשוב על זה. כי האנשים שהופיעו בחלום לא היו דתיים (במדיטציה לא היו אנשים) תודה רותי

למעלה