רותי יש לי שאלה....

BABE111

New member
רותי יש לי שאלה....

אולי היא נשאלה בעבר אבל אני חוזרת ושואלת שוב כי לא זכור לי אם השאלה נשאלה ואם נכתבה כאן תשובה לגביה. האם לאחר המוות הגוף שלנו לובש שוב גוף פיזי כמו בגילגול הזה,או שפשוט קורה תהליך אחר? מוזר קצת לשאול שאלה כזאת כי זה נשמע כמו לשאול אדם שחזר משם::) אבל זו שאלה שמסקרנת מאוד.[אותי לפחות]. אומנם קראתי המון ספרים בנושא על אנשים שחוו גילגולים קודמים אך מה קורה עם הגילגול הבא?או שלעולם לא נדע עד שנגיע לשם???? תודה!!

TOKUSHI

New member
תלוי

הגוף שלך ביקום האלוהי ילבש גוף ממשי אך מאוד שקוף והגוף שלך ביקום הקוסמי (אם יש לך גן לייצור גוף כזה כמו חצי מהעולם) יהיה רגיל אך ביקום הזה רק אלה הניכנים ביכולת לראות רוחות יראו אותך

רותי 11

New member
BABE111 יקרה

בעקרון לנשמה אין מתאר פיזי, נכון שכאשר אנחנו עוזבים את הגוף הפיזי, אנחנו עולים לעולם שבהתחלה אנחנו יכולים לבינות לנו את העולם שלנו בדומה לעולם הזה, אבל הרבה יותר יפה כמובן, ולאט לאט כאשר הנשמה מתפתחת היא כבר לא זקוקה לדברים האלה. היא כבר הופכת למשהו שונה היא יותר מתחברת לתדרים שלה, שהם לרוב מופיעים בצורת צבעים. אבל כמובן שגם כאשר אנחנו מדמים את עצמנו בגוף פיזי שם זה לא גוף פיזי באמת הואל א דחוס ומוצק כמו כאן הוא הרבה יותר קלוש. ובכל מקרה אנחנו אלה שיוצרים את המציאות שלנו שם, אם אנחנו אוהבים דברים מסויימים אנחנו "נראה" אותם גם שם וכיוצב'.

BABE111

New member
ועל זה אני אומרת....

חבל!!! דווקא כן הייתי רוצה שהגוף בגילגול הבא יהייה גוף פיזי. ובאותו רגע שאני כותבת את זה אז עולה בי השאלה הזאת.. "מיסטי" [רותי מכירה אותו] סיפר לי על חוויות התיקשור שלו וסיפר שהוריו הנוכחים היו הוריו בגילגול הקודם,הוא גם תיאר לי את המקום שהיה גר ואיך הוא ראה את אמא קוראת לו...לפי מיטב ידיעתי הדמויות בגילגול הקודם היו בגוף פיזי כמו שאנחנו כיום בגילגול הזה.אז???????? היתכן שחווינו גילגולים קודמים בגוף פיזי והגילגול שיגיע עכשיו כבר יהייה ללא גוף פיזי???? שווה בכלל לחיות ללא גוף פיזי?האם החוויות יהיו אותם חוויות?האם נוכל להרגיש?לאהוב?או שפשוט כלום לא יהייה חומרני כמו כאן???? מקווה שלא שיגעתי אותך יקירתי:)אבל זה מעניין אותי !!!

רותי 11

New member
BABE111 יקרה עשית בלגן

כשאמרתי שאנחנו לא חוזרים לגוף פיזי התכוונתי לקטע של בין הגלגולים בין תקופות החיים. ברור שאנחנו חוזרים לגוף פיזי, לתקופה אחרת למצבים אחרים

BABE111

New member
רותי יקירתי!!!!

לא הבנתי כלום!!!!! נראה לי שעכשיו באמת הסתבכתי

BABE111

New member
רגע....רגע.....חושבת שדווקא הבנתי...

כשאת אומרת בין הגילגולים,בין תקופות החיים את מתכוונת לתקופה של מרגע שהנשמה עולה למעלה ועד שהיא בוחרת לחזור שוב?????

למעלה