רותי יקרה...

אור הלב1

New member
רותי יקרה...

אם האמת לא הייתה כואבת אז לא היית מתפוצצת. אז תנוחי חמודה ותאכלי את הלב בהנאה. ומי שמסוגל לאהוב את איילה, אז כנראה שגם את חונכת לחלונות האדומים, אחרת לא היית מצדיקה התנהגות זולה שכזו. ערב נעים חמודה, מעבר לזה לא אגיב כי את לא שווה יחס, בדיוק כמו אלה שאת מעריצה.

רותי167

Well-known member
אור הלב,תגובתך ,מתלהמת ,מלאה בשנאה

וממקום מאוד מאוד נמוך. כמי שלא משווה אף מתמודד לשום דבר רע ומביש ,לא מכפישה ולא שונאת,קשה לי להבין אנשים כמותך אלא אם הכל מתוך ניסיון חיים. הכדור עגול,יש/יהיו לך בנות,את לעולם לא תדעי מאיפה תקבלי את סטירת הלחי משום שאת מדברת רע על בחורה שמשתתפת בתוכנית ריאלטי ואת לא מכירה אותה אישית מחוץ למעבדת הזכוכית ששם הכל מתעצם. אני מעתיקה לך מה כתבתי הבוקר לכותבת בשם סנונית,אולי תפנימי ותלמדי משהו : סנונית יקרה,בפורום הזה נחצו כל הקוים האדומים. חלקם הפכו למאבחנים,רופאים,פסיכיאטרים,יועצים ותסריטאים. חלקם מתרגמים כל מהלך של דייר זה או אחר מהרהורי ליבו וכמו עדר אחרים הולכים אחריו. חלקם נכנסים למוחו של דייר זה או אחר ויודעים מה הוא חושב ומיד יש כמה שנגררים. חלקם משמיצים ומכפישים מתוך שנאה עיוורת. הם שכחו שזוהי תוכנית ריאלטי ומאחורי כל דייר יש משפחה,חברים,מקור פרנסה ובכלל בני אדם שעושים להם רצח אופי. הם שכחו שמה שרואים מכאן לא רואים משם,שכל התנהגות הכי פשוטה וטריויאלית בחוץ מקבלת עוצמות חזקות שם,שכחו שהם בסיר לחץ וכל דבר קטן מקבל התיחסות אחרת ובעוצמות גבוהות. הכל הכל על מנת לקדם את הדייר אותו הם מעדיפים. זה עצוב אך זו המציאות כאן. אני מאחלת לך שיתנדף מימך כל הרוע ויהייה לך רק טוב.

רותי יקרה כל מילה בסלע

מסכימה איתך ואני קראתי את אור הלב ששפתו שפת ביבים (כנראה מהבית) אם זה גבר או אישה לא משנה לי כלל. אבל זה שלו או שלה. אלה הערכים שקיבל/ה מבית. מסכנים ההורים אני מרחמת עליהם כי לא לזה פיללו.

למעלה