רותי יקרה - שאלת יום א'

1954lis

New member
רותי יקרה - שאלת יום א'

רציתי לברר מה הקשר שהיה לי עם בתי שרון בגלגולים קודמים... ומה התפקיד שלי בחייה היום.... והאם אני ממלאת את התפקיד שלי בחיים האלה נכון... אודה לך מאד על התשובה....

1954lis

New member
רותי יקרה הסבר לשאלתי

ביתי חלתה במחלה קשה ואני עברתי לגור איתה ועם משפחתה, בעל ושני ילדים.... על מנת לאפשר לה לנצל את כל האנרגיות שלה להחלמה..... מאד חשוב לי לדעת האם מה שאנחנו עושים הוא נכון וזאת אכן הדרך להחלמה.... אגב אני מרגישה שזה נכון אבל מבקשת מאד לקבל חיזוקים לכך.... אשמח מאד לקבל את תשובתך ואם תרצי שאשתף אותך בדברים שקוראים לנו.... אשמח לעשות זאת.... אודה לך מאד על עזרתך... נ.ב. זאת הפעם הראשונה שאני משתתפת בפורום....

רותי 11

New member
מתוקה - אני צריכה ממך

מספר פרטים, ראשית בת כמה בתך, שנית תתמקדי בשאלה אחת משום שכל פעם אני עונה רק על שאלה אחת עימך הסליחה.

רותי חמודה

מודה על הפנייה שלך ולגבי ביתי היא בת 34... בחודש ינואר ימלאו לה 35 שני....

מנסה להתמקד בשאלה אחת....

שאלתי, מה התפקיד שלי בחייה של בתי היום והאם אני ממלאת את תפקידי נכון.... אודה מאד על תשובתך.... שולחת לך חיבוק ענק

רותי יקרה

שיניתי את הכינוי ולכן יתכן שלא ענית לי על שאלתי.... אשמח מאד לקבל תשובה לשאלה.... מה התפקיד שלי בחיי בתי והאם אני ממלאת את התפקיד נכון.... תודה מראש....

רותי 11

New member
מתוקה

ציינת שבתך בקרוב מאוד מגיעה לגיל 35 וזה גיל של התחלת מעגל נשמתי חדש שזה מאוד יכול להיות לטובה, זאת תקופה של סגירת מעגלים ופתיחת מעגלים נשמתיים חדשים, שזה אומר הרבה פעמים קבלת הזדמנויות ופרץ אנרגטי מהנשמה שלנו. התפקיד שלך לתמוך והתפקיד שלה הוא ללמד אותך חמלה, כרגע זה מתבצע על הצד הטוב ביותר למרות שזה קורה בקטע מאוד לא טוב (הכוונה למחלה שלה), אבל כמו שאת יודעת כל התנסות אפילו שהיא נראית קשה בעינינו מלמדת אותו ועוזרת לנו להתקדם ולסיים שיעורים ותיקונים שלנו וזאת בעצם המטרה שלנו כאן. את צריכה להיות חזקה, אבל לא רק חזקה כפי חוץ אלא כלפי פנים. לגבי מה היה בגלוגלים קודמים זה ממש לא משנה משום שכאן יש לכן שיעור משותף שיעור לא קל אבל חזק מאוד וחשבו מאוד חשוב שתפנימו את זה כדי להתגבר על זה.

רותי מדהימה

מאד מודה לך על תשובתך..... חזקת אותי מאד... וכן אני משתדלת להיות חזקה גם מבפנים.... אני מרגישה שמשהו מאוד גדול קורה לנו... לביתי ולי.... מאד התקרנו האחת לשנייה.... ולגבי המחלה.... אני מאמינה ומתפללת שהפרק הזה מאחורנו.... ועכשיו אנחנו צריכים לשאוף שמהמר יצא רק מתוק..... למדנו להקשיב ליקום ולכבד אותו.... למדנו להקשיב לנשמות הטובות שבאות לעזור לנו וכמובן שלמדנו להודות על כל הטוב שניתן לנו..... שולחת לך חיבוק ענק ותודה...

רותי יקרה... שאלת הבהרה

האם אפשר לדעת מה התיקון של ביתי בגלגול הזה והאם חמלה, זה התיקון שלי בגילגול הזה.... ואם כן ... האם יש לזה קשר לגלגולים קודמים... אודה מאד על תשובתך....

למעלה