חמודה את עכשיו מבינה
שצריך דיוק בשאלה? כי את הכוונה אני לא יכולה לדעת, את צריכה להיות מדוייקת ואז אין תהיות. אני רואה אותו נער ממש בתחילת דרכו כנער אני רואה אותו משחק בחרב או משהו כזה לא ממש מודע לסכנות של המשחק שלו, הוא מניף אותה לכל עבר ומסובב אותה, הוא היה נער סקרן מאוד שלא ידע סכנה מה היא בכל דבר הוא רצה לגעת כלדבר רצה לדעת, והוא העדיף לדעת ממקור ראשון הכוונה היא לדעת מזה שהוא יתנסה בעניין ואל שיספרו לו על הסכנות שבדבר, זה הוביל אותו להמון צרות עם הסביבה הקרובה והרחוקה הרבה אנשים העדיפו להרחיק את הילדים שלהם ממנו כי חששו ממה שהוא היה עושה, זה עלה לו ביוקר אבל הוא חי בעולם שלו, זה לא עניין אותו שהוא כזה הסקרנות שלו והצורך שלו לדעת הכל ולהתנסות בהכל גברו על הכל. הוא גם לא ממש יחס חשיבות לכך שהרחיקו ממנו את החברים שלו, את היית אמא שלו שם, כמו שאומרים צמחו לך שערות לבנות מוקדם מאוד בגללו, כאב לך מאוד עליו ועל כך שהוא הפך ליות מנודה בגלל הסקרנות שלו אנשים לא ראו את טוב הלב שלו הם ראו את הסכנות שהוא נקלע אליהן, הוא היה מאוד רך מאוד אוהב היו בו ניגודים חזקים מאוד, למרות שסקרנות חזקה לא מעידה על רוע לב או שובבות אצלו זה לא היה מהמקום הזה, הוא באמת רצה לדעת וללמוד, נכון שזה הוביל אותו בסופו של דבר לעסוק בדברים מעניינים הוא די ניסה לפתח דברים חדשיםוהמצאות חדשות דרך זה שהוא למד את הדברים לעומק וניסה לשפר אותם מענין איך הוא היום האם הוא ילד רגוע? או שהוא עדיין סקרן מאוד?