רותי יקרה , שאלה לי..

רותי יקרה , שאלה לי..

קודם כל רציתי להודות לך על המסר , זה היה מקסים :) ורציתי שתדעי שאני עובדת על החלפת הכינוי (יש לך הצעות?..:) ) השאלה שלי היא בנוגע למסר.. ראיתי שכולם קיבלו מסרים מאוד אישיים וכולם התחברו והתרגשו ואני משום מה לא מתחברת למה שההדרכה שלי אמרה..אולי ציפיתי למשהו אישי יותר , הכל היה מאוד כללי , הם לא ניסו לתת לי הרגשה שהם באמת שם למה זה קרה לדעתך רותי?.. שבוע נפלא והמון תודה על זמנך

רותי 11

New member
נערה בהפרעה 1 מתוקה../images/Emo140.gif

אין לי ממש הצעות בשבילך, אבל אם אני קוראת את מה שהם אמרו אז בהחלט את יכולה לרשום רק את השם שלך כניק, זאת את וזאת המהות שלך וזה מה שהם ניסו להעביר לך דרך ההערה הזאת. קראתי שוב (עכשיו) את המסר שהם כתבו לך ולא מצאתי שם שום דבר כללי הוא דווקא היה מאוד אישי והייתי אומרת אפילו יותר מאשר לחלק מהמסרים האחרים שהועברו. הםי התייחסו לסיה של המיגרנות שביקשת לדעת, תראי אי אפשר להיכנס לפרטים עמוקים מעל הפורום כמו מה הסיבות ללחצים שיש לך, הם רומזים בצורה כזאת שאת יכולה להבין למה הם מתכוונים כי בכל זאת צנעת הפרט מאוד חשובה להם אני יכולה לענות לך על חלק מהדברים שאני חשתי לגבייך לאורך ההכרות שלנו כאן שמתי לב שאת באמת עושה דברים לא ממקום שלם, את תמיד מחפשת בחוץ את התשובות ואני חלילה לא אומרת שזה שלילי זה דבר טבעי לרוב האנשים, גם אני עושה את זה לפעמים ופעם הייתי עושה את זה המון. לכן בעצם מה שהם אומרים לך שם תפתחי את הלב ולכי אתו ומה עשית עם קריאת המסר? סגרת אותו ולא נתת לתדר שלהם להגיע אלייך לכן חשת שהוא לא אישי, מה שאני מבקשת ממך כרגע זה לקחת מספר נשימות עמוקות להרפות את עצמך ולהיות במצב של קבלה ולקרוא שוב את המסר ותכתבי לי מה חשת לאחר קריאת המסר? כמו שציינתי יש תדר שנמצא שם במסר הזה והוא מכוון אלייך בלבד.

למעלה