רותי יקרה - רציתי לשתף

רותי יקרה - רציתי לשתף

ביום ראשון חזרנו בעלי ואני ממסע שורשים בפולין ומאז אני מרגישה בגופי צמרמרות ויש לי תחושה שרוצים להעביר לי מסר אבל אני לא מצליחה לקבלו.... רציתי לברר האם יש מסר עבורי. הגעתי לעיר הולדתה של אמי זכרונה לברכה, לודג' והיינו בבית הקברות היהודי... ניסינו למצוא את קברה של סבתי שנפטרה לפני השואה... אך קשה היה למצוא את הקבר בתוך 68,000 קברים של יהודים שקבורים שם.... הביקור בבית הקברות בפרט ובפולין בכלל היה מאד משמעותי עבורי. מאד התרגשתי להיות על אדמת פולין. לבקר במקומות שאימי חייתה בהם, לטעום את המאכלים שאמא נהגה לבשל זה היה מאד מרגש. לצערי לא יכולנו לבקר באושויץ מאחר והמקום היה סגור בגלל האיסטר, חג נוצרי.... הבטחתי לעצמי שאני עוד הגיע לשם.... כשנמצאים בפולין מבינים את גודל השואה שהייתה, מבינים איזו קהילת יהודים ענקית הייתה בפולין ואיך טירוף של אדם אחד יכול היה להביא לכזאת שואה. בביקורי בבית הקברות היהודי בלודז' ניסיתי לשלוח אור לנשמות התוהות אך אני לא בטוחה שהצלחתי, חשתי שם רק בצמרמורות ומן לחץ בלב... גם עכשיו אני מרגישה את התחושה הזאת, כאשר אני כותבת את הדברים. זאת הייתה חוויה מאד מיוחדת ומרגשת.

רותי 11

New member
ממה מיה 10 יקירתי

מתוקה אני חושבת שמה את חשה כל הזמן זה באמת עדיין את אותן אנרגיות קשות שיש שם במקום, ואצלך בנוסף יש חלק הזדהותי שזה מוסיף מעבר לכך. אם לא הצלחת לעשות את מה שניסית כנראה שלא היית אמורה לעשות את זה, אני אומרת פשוט לשלוח המון אור לאותן ישויות כדי שזה יגע בהן והן תסכמנה ללכת אל האור.

שאלת הבהרה

הייתי אתמול באופרה טוסקה של פוציני ותוך כדי שמיעת האופרה הרגשתי שכל גופי רועד וצמרמורות עוברות בו... זו היתה התרגשות לא רגילה... התרגשות נעימה שאף פעם לא חוויתי כמותה וכבר 8 שנים שאני הולכת לאופרה... אני רואה כל מיני דפי ספר מלאים בכתוב ואני לא מצליחה לקרוא אותם.... רציתי לדעת האם יש לנשמה שלי או למישהו אחר משהו למסור לי.... אני מרגישה זאת עמוק בגוף אך לא מצליחה להבין מה מנסים לומר לי....

רותי 11

New member
מתוקה

התחושות האלה שעולות לך הן תחושות של תענוג לא תמיד הן קשורות לגלגולים קודמים, בטח לא כשמדובר במוסיקה קלאסית, משום שהיא בהחלט עובדת על הגוף שלנו זאת מוזיקה מרפאה. שנית אם את חושבת שיש לנשמה שלך מה לומר לך אז שבי ותתחילי לכתוב ותראי מה יוצא לך מזה, הנשמה שלנו תמיד יש לה מה לומר לנו. תשאלי את השאלה ותתחילי לשרבט לאחר מכן תקראי ותראי מה התשובה בלי להפעיל הגיון פשוט לזרום עם מה שעולה.

תודה רותי

אני כבר עושה זאת ומצליחה לתקשר וזה גורם לי אושר רב אך יש לי הרגשה שאני מפספסת דבר מה במיוחד כאשר ראיתי באור זוהר דפי ספר מלאים בכתוב.... ואני תוהה מה רוצים לומר לי.... האם יש כאן מסר ואולי לא.... בכל אופן המון תודה לך אישה יקרה....

למעלה