לא מובן לי
רותי יקירה שלום רב למה הכוונה לשחרר אותו?או לשחרר ? לא מובן לי למה כולם אומרים לשחרר אותו,מספיק לחשוב עליו,עדיף לא לדעת עליו דברים להמשיך הלאה ועוד ................. אני רוצה להבין את מה שאומרים לי אך המציאות הכואבת שאני צריכה להתרגל אליה היא קשה מנשוא. כל בוקר להתעורר למציאות שהוא כבר לא כאן,המיטה שלו מסודרת ורק תמונה גדולה תופסת את מקומו על המיטה,המשחקים שמסודרים כמו שהוא רצה ומה שנשאר זה רק להסתכל בתמונותיו.אבן גדולה רובצת לי על הלב מיום שהוא הלך. איך אפשר להקל ראש?אני מבינה הכל אולי לא ואולי בגלל שקשה לי להתרגל למציאות הזאת,אני עדיין חושבת שאני בסיוט למרות שאני עובדת על עצמי והרבה יותר חזקה מחודשים קודמים.אני לא מבינה איך אפשר לא לחשוב בכלל,זה מצב לא רגיל בדרך כלל ילדים קוברים הורים ומה שקרה אצלי שאני קברתי אותו. אני חושבת שאני כל יום מתמודדת מחדש עם הכאב אבל לא לחשוב או לדעת דברים עליו ? רותי איך אני אמורה להתנהג?לא לדעת עליו ?לא לחשוב עליו?אני בטוחה שטוב לו למעלה היכן שהוא נמצא ואני שמחה מאוד אני מודעת שלא אוכל לשנות את העובדה שהוא כבר הלך ואני צריכה להמשיך הלאה חיי.אז למה אני צריכה לא לדעת או לחשוב עליו,למה? כשאני יודעת כל פרט עליו עד כה התלהבתי וזה חיזק אותי.שימח אותי לדעת שהיינו בגילגולים קודמים יחד ושאנחנו מאותו שורש נשמתי. איך אני אמורה לשחרר?? אודה לך מאוד אם תעזרי לי להבין יותר לעומק את הדברים בתודה מראש רחלי