רותי חמודה

רותי חמודה

רציתי לדעת מהו המסר מהנשמה המדריכה שלי.... אני מרגישה שהיא מנסה להעביר לי מסר, הן בחלומות והן בתמונות זוהרות שאני רואה לפני השינה, אך לא תמיד אני מצליחה להבין את הכוונה.... למשל אחד המסרים שראיתי היה לוח זוהר בצבע לבן כסוף של לוח קליעה למטרה.... אני הסקתי שעלי להציב לעצמי מטרות בחיים.... לא ברור לי איך אני צריכה לעשות זאת.... בוקר אחד קבלתי מסר של פרצוף שמח וצוחק שמפריח לי נשיקה.... ואני הבנתי שזה היה מסר שמטרתו לעודד אותי.... הוא הגיע בעת משבר... חלק מהמסרים מגיעים בחלום..... חלק מהמסרים לא ברורים לי.... אשמח מאד לעזרתך... נשמה טובה.....

רותי 11

New member
ממה מיה 10 יקרה

המסרים שאת מקבלת הם מסרים אישיים לך ואת הפרוש את נותת להם מתוך העולם הפנימי שלך, אם לדוגמא את רואה פרצוף מסויים את צריכה להתייחס לזה כאל מה שזה מרגיש לך באותו רגע ולא מה שזה מרגיש למשהו אחר או לפרוש של משהו אחר, משום שאותו סימבול אותו מסר מיועד לך. הנשמה לךש מנסה לעודד אותך בכל דרך אפשרית ולהראות לך שהיא איתך ומלווה אותך בהתאם לכך כמובן הדרכה שלך, היתרון שלך זה שאת מודעת לכך, ושאת כן רואה את אותם סימנים. אני מקבלת שכל מסר או סימן שאת מקבלת מתייחס לגופו זה לא משהו שהוא כללי הוא מאוד אינדבדואלי לאותו רגע, לכן חשוב שתנסי לשים לב לתחושות שעולות לך באותו רגע שאת רואה את הסימן או המסר, בחלומות כמובן את מקבלת הכי הרבה מסרים, כי את נמצאת במצב תודעתי פתוח יותר, לכן מתוקה מה שאני מקבלת להיות פתוחה יותר לשחרר דאגות מיותרות ולהיכנס בחיים כמו שאומרים.

תודה לך רותי יקרה

רציתי לברר... לעיתים אני מקבלת מסרים של אותיות ואני מנסה לחבר ביניהן ולא מצליחה... האם יש דרך לעשות זאת..... יתכן שזה נובע מכך שאני לא מצליחה להשתחרר ולהרגע ולכן קשה לי להתרכז ולקלוט את מה שהנשמה שלי מנסה להעביר לי.... האם יש דרך שתעזור לי להשתחרר ולהיות יותר רגועה.... כל כך חשוב לי להבין את המסרים שרוצים להעביר לי.... ושוב אני מאד מאד מודה לך על העזרה והתמיכה שלך... שולחת לך חיבוק תודה.... אישה מדהימה....

רותי 11

New member
הדרך הטובה ביותר היא לשחרר

את יודעת כשרוצים משהו יותר מדי בלי להרגיש אנחנו רק מעלים חומות לשחרר ציפיות ולתת לדברים לקרות ואם לא הצלחנו זה לא נורא, אם זה חשוב זה יחזור בצורה אחרת. וגם אפשר לפנות להדרכה ולבקש את זה בצורה ברורה יותר ומובנית יותר עבורך.

רותי תודה

אשמח מאד אם תאמרי לי איך פונים להדרכה... לבקש שיעבירו לי את הסימנים בצורה ברורה יותר... שאצליח להבין את המסרים.... ושוב תודה....

רותי 11

New member
פשוט לפנות אליה בצורה ישירה

זה שאת לא שומעת אותם זה לא אומר כלום הם שומעים אותך ומקבלים את הבקשות שלך.

למעלה