רותי חייבת לשתף אותך...

kikona126

New member
רותי חייבת לשתף אותך...

בחלום אני נכנסת למעין אולם, שכניראה היה שם שוק קודם לכן. במרכז האולם אני רואה אישה יושבת ליד שולחן ופורסת בקלפים. אני רואה שהקלפים שלה הם כמו הקלפים שמופיעים לי בחלומות (לא ידעתי שאני חולמת...). ניגשתי אליה, והחפיסת קלפים שלי ביד, ושאלתי אותה אם אני יכולה להסתכל בקלפים, סיפרתי לה שככה ניראים הקלפים בחלומות שלי, ושאני מחפשת כאלו קלפים. היא אמרה לי שאני יכולה להסתכל, הנחתי את החבילה שלי בצד, הקלפים שלה היו יותר גדולים מהחבילה של המרסיי. התבוננתי בהם. הארקנה הבכירה היתה בצבעים שחור ולבן (אולי גם גוונים של אפור) ועל כל קלף היתה אות. חוץ מאותיות היו קלפים עליהם היו רשומות מילים בעברית, ידעתי שאותה האישה לא ידעה עברית, אבל כן ידעה מה כתוב על הקלפים. הקלפים הממוספרים היו כמו קלפי משחק רגילים, סיפרתי לה שהם תמיד מופיעים לי בחלומות, ושבקלפים שלי הם ניראים אחרת, הראתי לה, ושאני פחות מתחברת אליהם. היא שאלה אותי אם אני יודעת מה אומר קלף 6 מוטות (בחנה אותי) ולא ממש ידעתי מה לענות. היא המשיכה ושאלה אם אני מכירה את "החתוך" כניראה והכוונה היתה לשוטה. אז היא שאלה אותי על קלף נוסף, לא זוכרת איך היא קראה לו, אבל הבנתי שמדובר בכהנת. (אם אני לא טועה השם היה הרבנית, או אולי מילה בהודית) שאלתי אותה אם היא יכולה לתת לי את השם שם החבילה. היא כתבה לי את זה על דף. מה שאני זוכרת זה "אינני זן......" היו עוד 2 מילים. לקחתי את הדף איתי ושמתי בתיק. האישה היתה ניראת אישה הודית עם צעיף סתם רציתי לשתף יום נהדר לכולם

רותי 11

New member
מעניין - כי יש קלפים שקצת מזכירים

את מה שציינת כאן. הפרוש להם הוא כמו של טארוט רגיל אבל ההסבר של המילים והאותיות שם שונה ויש תוספות הרבה יותר מורכבות מהקלפים הרגילם האלה, אני התחלתי ללמוד את זה - חצי שנה והפסקתי שמעתי שהיום הוא הביא עוד סדרה של קלפים מאוד מעניינת שעובדת ברמות אמוד גבוהות. (זאב אבירז)

kikona126

New member
יש לך איך לצרף תמונה?

כי אני כבר ממש הרבה זמן מחפשת כאלו קלפים.

רותי 11

New member
האמת שבאתר החדש

שלו אין היום את התמונות שלהם אבל אנ יאביא לך כאן קישור לאתר אולי תמצאי משהו מעניין שם. זה נקרא קלפי התרו

kikona126

New member
הפירושים שלו מעניינים

מתאימים לי לפירושים שנתתי בחלומות בעבר... אני אנסה לראות מה אני יכולה ללמוד מהם תודה.

kikona126

New member
זוכרת ששלחתי לך פעם תקשור שלי?

שאמרתי לך שקראתי בקלפים? הנה, 8 חרבות, הפרשנות שלו עונה בדיוק על הפירוש שנתתי בחלום לפי הקלף הזה (לאחר החלום לא הייתי בטוחה אם זה 8 או 9 חרבות) קלף שמונה חרבות - אי ראיית הדרך בגלל חוסר אמונה בכוח העצמי

רותי 11

New member
יש אפשרות להשיג את הספר

וא תהקלפים אין בעיה זה ניתן לרכישה הספר מעניינן מאוד יש לי אותו

kikona126

New member
קוראים לו קלפי התרו?

כי יש לו עוד הרבה ספרים אני באמת אבדוק בקשר לספר

רותי 11

New member
היי חמודה- אני הפסקתי

כי קיבלתי "הוראה" מההדרכה שלי להפסיק ללמוד, האמת שהייתי אמורה להפסיק ללמוד בכללי וגם הייתי בתקופה לא טובה שלי שלאחר מכן עברתי תהליך ניקוי ארוך ובעקבות כך כמובן רק התפתחתי יותר ויותר, כי הייתי מחוברת לעצמי ולהדרכה ובפחות נעזרתי בדברים חיצוניים, במקרה שלי זה מה שצריך היה להיות

למעלה