רותי היקרה!

לים34

New member
רותי היקרה!

היי אשמח לדעת האם את מעבירה שיעורים/קורסים בתיקשור? כשקראתי את המסר מההדרכה שלי וזו פעם שנייה שהם שולחים אליי את אותו המסר הבנתי שכדאי לי לצעוד קדימה עם התחושות שלי,כיום אני לומדת טארוט אצל שגיא מנדלבויים אבל הייתי רוצה להכנס לזה באמת ונראה לי שתקשור זו הדרך,מה את אומרת? ואם אפשר עוד שאלה על הזוגיות שיש לי היום,אולי מסר על איך להתנהל איתו?תודה ענקית,לימור.

יפית מן

New member
שבוע מבורך לך רותי המיוחדת בהשגחה

פרטית מצאתי אותך והרי הטרגדיה שנפלה עלינו .בחודש אדר א` כג` לפני שנה וכמעט 3 חודשים נכדי נפטר באופן פתאומי כנראה מהחידק האלים ואני סבתא שלו ממש בדיכאון אם תוכלי לתקשר איתו תשמחי מאוד גם את אימו וגם אותי שם הילד הטהור מאור בן אבי אליהו ואתי חיה מאור היה בן 7 שנים

רותי 11

New member
יפית מן יקרה

סליחה על העיכוב בתשובה, פשוט לא מצאתי את הזמן לעונת בתקשור. יפית מה שמראים לי זה ילד קטן חייכן, לא יודעת אם הוא היה כזה או שהוא פשוט היום כזה, מחייך ונראה מלא שמחת חיים. אני רואה שני מלאכים משני צדדיו, או יותר נכון כאילו אוחזות אותו בכתפיים ומעלות אותו למעלה (תופעה של נתקלתי בה עד היום) הוא מסתכל למטה רואה את הצער שלכם, אבל אני לא רואה אותו עצוב או שקשה לו הוא די מבין את הצער הזה, הוא די מבין את הקושי שלכם עם הטרגדיה הזאת אבל הוא גם מבין שאתם תתגברו על זה, אולי לא בחיים האלה אבל זה יגיע, מבחינתו לא באמת קיים מושג של זמן לכן הוא לא רואה את הקושי שבפרידה מכם. הוא מבין שזה מה שהיה צריך להיות כמו שאומרים בחירת הנשמה (משמיים). אני מקבלת המון תום ורכות ממנו, למרות שהוא חייכן, הוא לא עושה רושם של דברן גדול בכל אופן ליד זרים. הוא מאוד מאוד אוהב ומעריך אתכם על האומץ שלכם לקבל אותו לעולם הזה כבן משפחה למרות שידעתן מראש שזה מה שיקרה, שהוא ילקח מכם בגיל צעיר וזה מופנה בעיקר לאמא שלו, הוא מחבק אותה חזק חזק אל ליבו, חסרים לו החיבוקים שלה אבל הוא מרגיש מוגן ועטוף באהבה גדולה. לכן מה שהוא מוסר לכן מעבר לאהבתו הגדולה שאל תדאגו לו, שאו אותו בלבכם, ושמחו בשמחתו, על התיקון הגדול שהוא עבר וסיים אותו בזכותכם, ובאשפרותכם, הוא שולח אליכם נשיקות, הוא מוסר לי לומר לכם שהוא לא סבל באמת הגוף הפיזי קצת סבל אבל הוא אישית לא כנשמה לא סבל. כאן הוא מסיים עם אהבה גדולה וחיבוק ענק לכולם

יפית מן

New member
רותילה נשמה טובה כמה שאת צודקת הכל נכון

אני כולי נרגשת ומלאת דמעות שזולגות על המקלדת את אמרת דברים שאיזה רב גדול אמר בדיוק אותו דבר את אישה גדולה מהחיים ויש לך הבחנה ואת המתקשרת הגדולה שראיתי אי פעם כל מה שכתבת תורה מסיני אני מאחלת לך את הטוב בעולם וחבל שאת מפסיקה עם התקשור כי את ממש מתקשרת אמיתית וכנה אני מאחלת לך שתזכי למשיח צדקינו במהרה בימינו שיהיה לך תמיד אך טוב בטוב הנראה והנגלה אין לי מילים איך להודות לך נתת לנו מנוחת הנפש שדטוב לילד הטהור והאהוב שלנו ולפחות אנחנו יודעים שטוב לו וכן טוב לנו אוהבתותך יפית סבתא של מאור ילד של אור

רותי 11

New member
לים34 יקרה

כן אני בהחלט מעבירה קורסים כאלה (תקשור) ועוד... אני מרגישה שאת לא ממש כנה אתו עד הסוף את לא מראה את עצמך איתו עד הסוף אתץ כאילו חוששת מתביישת להראות א תהאני האיתי שלך, והוא מנסה להוציא את זה ממך, חמודה תשתחררי, תהיי חופשיה תהיי את זה הדבר הכינ נכון וטוב עבורך.

למעלה