רותי היקרה

רותי היקרה

שבוע נפלא לך ולבני משפחתך... מקווה שאני לא מציקה לך עם המיליון שאלות שיש לי , ואם כן , אני מאוד מצטערת... יש לי מספר שאלות: איך ומתי או איפה (וכו'...) יש לי את הפוטנציאל הכי טוב למצוא אהבה?... ורציתי גם לקבל מסר לגביי הבריאות שלי... ובדרך...רציתי "להכיר" קצת יותר את ההדרכה שלי...האם זה יחיד או רבים? האם יש להם שמות? (אני מודעת לכך שאולי לא ירצו למסור מידע זה וזה בסדר...אבל לכל מקרה...) ושאלה שלא קשורה לתקשור , אמרת לפני כמה ימים בהקשר לשאלתי שכנראה לי ולאקס שלי יש קשר נשמתי חזק כיוון שלמרות ששיחררתי מציקים לי חלומות... עכשיו זה מסביר לי למה את אחד השיעורים היותר קשים בחיי קיבלתי ממנו... אבל רציתי לדעת אם הוא מופיע לי בחלומות לעיתים תכופות , זה אומר שזה קורה גם לו? סתם שאלה שמעניינת אותי...האם שתי הנשמות חוות את אותו הדבר פחות או יותר?

רותי 11

New member
הוויה של אור יקרה

כמו שאת יודעת אני עונה כל פעם על שאלה נושא אחת לכן אני אענה לך רק על אחת מהשאלות שלך (סליחה) אני אתחיל בשאלה שלא מצריכה תקשור, שאלת אם הוא גם חולם עלייך על זה אי אפשר לענות כי באמת שאין לי מושג, אבל בהחלט זה הגיוני שגם הוא יחלום עלייך מדי פעם ומאוד יתכן שהוא אפילו לא מודע לכך שהוא חולם עלייך כי הוא יכול לראות אותך גם בדמות אחרת שהיית בגלגול אחר. כל נשמה חווה משהו אחר, כל נשמה היא אינדיבדואל בפני עצמה וההתנסויות והמסלול שהיא בוחרת הוא שלה ולעצמה בלבד. מציאת האהבה לא תלויה במקום ספציפי אלה במוכנות אישית, כרגע אני לא מקבלת שזה הזמן הנכון לך יש לך עוד קצת זמן וכמו שהם אמרו לך לא אחת התחילי להתמקד בעצמך להתמקד בפנים שלך וככה גם תגיע אהבה חזקה ומבוססת יותר, עם פחות קשיים ושיעורים. את עדיין בורחת מעצמך התמקדי יקרה והדברים יזרמו אלייך, אל תרחיקי אותם על ידי זה שאת לחוצה לגעת בהם.

תודה רותי...

לא לחוצה לאהבה...רוצה...בלי לחץ , כשיבוא יבוא... אני מתמקדת בעצמי ובשנתיים האחרנות עשיתי תהליך אדיר של שינוי , קבלת ואהבת העצמי , מה שלא היה פעם.. לא הזמן? אז לא הזמן... כל דבר בעיתו :)

למעלה