רותי היקרה

רותי היקרה

שבוע טוב... מקרה מוזר שקרה לי.. שלשום הלכתי לישון לפנות בוקר , הייתי מאוד עייפה פיזית אך עם זאת גם מאוד עירנית. ביקשתי מההדרכה שלי הדרכה , כיוון או מסר בחלום וגם שיעזרו לי לזכור אותו. שכבתילי במי ובהיתי בחדר , היה מין אור כזה של לפנות בוקר וראיתי מן רטט באוויר. קשה להסביר את זה , כאילו חלקים מסויימים באוויר רוטטים בצורה סיבובית ומהירה ,מין מערבולת אל בצורת רטט. הארתי על המתרחש באור הפלאפון ולא ראיתי כלום וכשהפלאפון כבה שוב ראיתי את זה. חשוב לציין שזה היה ברור יותר כאשר איבדתי קצת פוקוס בעיניים , אז אולי זה סוג של תעתוע אור לאחר כמה דק' הלכתי לישון , התעוררתי כעבור שעתיים עם כאב ראש חזק וזיכרון מאוד חזק מחלום שחלמתי. כמובן שנזכרתי שביקשתי מסר וביקשתי לזכור את החלום אך מה שמוזר זה שהחלום שאני זוכרת הוא שאני פוגשת את המיתולוגי שלי ואנחנו הופכים להיות ידידים מאוד טובים וברמה אחרת מזו שהיינו בה פעם (בעצם , לא מאהבים). אני מניחה שזו שאלה ליום א' אז אחכה , אבל הייתי רוצה לדעת האם היו אלה תעתועי אור או שההדרכה שלי מנסה לסמן לי שהיא כאן? ומה היה פשר המסר בחלום. למה דווקא את החלק הזה של החלום אני זוכרת בצורה מאוד טובה ועוד שחלקים אחרים נראים לי מעורפלים לגמריי?.. המון תודה על זמנך ועזרתך רותי ושבוע מקסים שיהיה :)

רותי 11

New member
אני יודעת על מה את מדברת

אינ גם רואה את זה כל הזמן זאת פשוט האנרגיה שיש סביבנו ושאנחנו לא תמיד שמים לב לקיומה. אני לא יודעת מה הם ניסו להעביר לך שם אבל ביקשת לזכור את החלום, זכרת, אבל אולי את המסר שלהם לא זכרת, פעם הבאה להיות יותר מדוייקת לבקש לזכור את המסר שלהם שהם מעבירים לך בזמן השינה/חלום.

מצטערת רותי רק עכשיו

דיפדפתי וראיתי שאין פינת תקשור בזמן החגים.. אחכה ואזכיר לך בשלב מאוחר יותר. המשך שבוע נפלא :)

רותי 11

New member
היי חמודה אני עניתי לך על הכיוון

הם התכוונו לעיסוק שלך, שימי לב לזה.

וואו עכשיו אני בכלל מבולבלת...

הם התכוונו לעיסוק שלי? בחלום? מחכה בקוצר רוח ליום ראשון הבא לפינת התקשור...

למעלה