רותי היקרה תודה רבה

danmordechay

New member
רותי היקרה תודה רבה

על התקשורים שאת עושה לכולם. אני יודע שאת רגילה שכולם מודים אבל תדעי שזה לא מובן מאליו
רציתי לשאול האם זה באמת חיוני להבין (במיוחד בתקופה זו) את סיפורי הגלגולים הקודמים ומשמעות חזרתנו לכאן? דיפדפתי קצת אחורה ואמרת משהו על שהגלגולים בעידן הבא (שדיי קרוב) יקרו בצורה שונה... האם עלינו להתפתח בסוף עידן זה ובגלל זה אנו פתוחים יותר להדרכות? הייתי גם מעוניין לשאול על הסיבה העיקרית שאני כאן... תיקונים כלשהם מגילגולים קודמים? משהו משמעותי? 2 קשרים עם חברים הייתי מעוניין להבין. האחד חבר ברזילאי שנמצא כעת במנזר בודיסטי בברזיל. השני הוא חבר ללימודים (ובמקרה הוא גם שכן שגר קומה מעלי).האם צריך שמות או משהו? אני יודע שיש עליך קצת עומס כאן אז קחי בחשבון שהתשובה ממש לא לחוצה... אפילו הייתי מעדיף לחכות שבוע שבועיים העיקר שיהיה בניחותא
המון אהבה לכולם
דן

רותי 11

New member
danmordechay היקר ../images/Emo140.gif

בעידן הבא באצם לא יהיו גלגולים אנחנו נרד לכאן לצורך חוויה או לכל צורך שנרצה. לכן אנחנו צריכים לסיים היום את הגלגולים שלנו. אני לא יודעת אם זה חיוני כל כך אבל זה בהחלט יכול לעזור לנו להבין את עצמנו יעזור לנו לא לשפוט ולא להיות ביקורתיים כלפניו וכלפי הסביבה, זה יכול לקצר תהליכים ולהכניס את הדברים לסדר מסויים וזה עוזר לנו לסיים את המעגלים בצורה מהירה יותר. וכן אנחנו צריכים להתפתח (זה עבור הנשמה שלנו) וחשוב שבאמת נהיה פתוחים להדרכות שלנו שזה בעצם להיות פתוחים לבית האמיתי שלנו, זה רק מועיל ועוזר לנו להתפתח זה מאוד רצוי וההדרכות שלנו מאוד יהיהו מרוצות אם ניצור איתן קשר. הסיבה העיקרית שאנחנו כאן היא לסגור מעגלים מתקופות חיים אחרות, אם זה דרך תיקונים, שיעורים וחוויות. הקשר שלך עם החבר הברזילאי הוא : אני רואה שהיה לכם קשר של נאהבים כגבר ואישה, זה היה לפני לפחות 300 שנה, אני רואה אותכם רוקדים וואלס, היה קשר רומנטי מאוד נחמד ונעים לא היו טלטלות באותה זוגיות מבחינת מריבות וכאלה שידרתם על אותו גל, היו לכם אהבות משותפות לדברים, הייתה ביניכם ממש הרמוניה, עד שנכנס גורם שלישי שניסה להפריע לכם וחבל בזוגיות היפה שהייתה שם, משהו נשבר שם בזוגיות משהו באמון והיה קשה לשקם אותו למרות שנשארתם ביחד, זה כבר לא היה אותו דבר, וחבל. לגבי השכן שלך : אני מקבלת שהייתם חברים גם בתקופה אחרת חברי ילדות, מאוד אהבתם להיות אחד עם השני, מאוד ידעתם אחד את רצון השני (גם שם הייתם שני זכרים), הייתה ממש תקשורת כמעט טלפתית ביניכם. אני רואה שאחד מכם היה חייל בבגרות שלו אני מקבלת שזה היה השכן שלך והוא יצא למלחמה ומאז הוא לא חזר ולא נפגשתם יותר - אבל אתם הבטחתם אחד לשני להיפגש שוב ויהי מה - והנה נפגשתם שוב אבל הפעם בתקופה אחרת, כי שם הוא מת באותה מלחמה.

למעלה