רותי היי

Hada Del Magia

New member
רותי היי

שאלתי אותך לפני כמה ימים לגבי הגלגול הקודם שלי וענית לי את התשובה הזו. קודם כל תודה רבה, אני חושבת שזה יכול להסביר הרבה דברים אצלי. לצערי אני תמיד בתחושה של 'לא אוהבים אותי', אני תמיד מחפשת הוכחות לכך שאוהבים אותי ואף פעם לא מצליחה באמת להרגיש בטוחה שבאמת אוהבים אותי, שמתעניינים בי ושרוצים להיות איתי, גם עם המשפחה וגם עם חברות. לגבי חברות אגב, נורא קשה לי ליצור קשרים וכל החברות שהיו לי בחיים זה היה תמיד זמני, כלומר, אף פעם לא הצלחתי לשמור על קשר עם אף אחת מהחברות שהיו לי לאורך כל תקופת החיים שלי, וגם עם החברות המעטות שיש לי כעת אני לא ממש מצליחה להיות בקשר. אני חושבת שהבעיה היא שאני לא מאמינה שהן ירצו להיות בקשר איתי ולכן אני לא יוזמת שום דבר מצידי והקשר מתנתק. יש המון רגעים שאני מרגישה ממש לבד. איך אני יכולה לעבוד על הבעיה הזו? מה אני צריכה לעשות?

רותי 11

New member
היי חמודה - זה בהחלט

מסביר את זה שאת חושבת שאת לא אהובה כי זה מה שהיה שם, וגם אם היו איתך אנשים תמיד חשבת שזה בגלל הכסף. לעבוד על זה את פשוט צריכה לעשות עבודה של הערכה עצמית וזאת עבודה של מודעות עצמית ולדעתי זה לא הולך להיות כל כך קצר, אבל עדיין זה תלוי בך עד כמה את תאפשרי לעצמך להיות בתוך התהליך.

למעלה