רותי החביבה.

levincor

New member
רותי החביבה.

לפני מספר ימים שאלתי אותך בנושא חוצנים והאם את מכירה או מתקשרת עימם. בהמשך קראתי כאן על שאלות נוספות בהן נתת הסברים יותר עמוקים לגבי החוצנים ומעשיהם כאן. שמתי לב כי רוב השאלות בפורום דנות בנושא גלגלול נשמות וגם אני שאלתי כבר וקבלתי ממך תשובה. אחד הדברים שתמיד לא מסתדרים לי זה הקשר הלינקג' בין נושא החוצנים וההתפתחות שלנו כישויות תוך מעברי חיים רבים (גלגול נשמות) מה שאני שואל זה האם גם אותם חוצנים עוברים תהליכי גלגול כפי שאנו מתארים לנו? אני מניח שיש אצלם איזה תהליך מקביל. וזה מעלה עוד שאלה הכיצד אם כן הם ממשיכים (רובם לפחות) בתצורות התנהגות פסולות כל כך של נסיונות השתלטות וכפיה עלינו, מה שבפרוש עומד בניגוד להתפתחות שלהם. אשמח לשמוע ממך בנושא. מאיר לוין

רותי 11

New member
levincor כמו שאמרתי

מכירה לצערי אבל לא מתקשרת איתם. רק לפני מספר ימים הסרתי לחברה סימונים שלהם. הם לא נשמות כמונו, הן לא מתגלגלות כמונו, עניין גלגולי הנשמות הוא לצורך למידהו תיקונים זה הכל, והם לא לקחו על עצמם את כל השיעורים האלה כמו שיש לנו בגלל זההם כאן כי הם צריכים להשלים את הפערים שיש להם, והם רוצים לעשות את זה דרכנו או באמצעותנו הם בחרו בדרך חיים שונה, הם לא נמצאים באזור של בחירה חופשית הם מגיעים ממקומות שונים להם אין רגש לכן יש להם את תדר הכפיה הם לא כמותנו בכלל, וכמו שציינתי לא אחת אנחנו מפותחים מהם זה הם מפותחים ברמה הטכנולוגית לא עושה אותם מפותחים או טובים מאתנו.

levincor

New member
תוכלי להרחיב כיצד הם עושים "השלמות"

כלומר עם הם בחרו בדרך אחרת ללא בחירה והתנסות אז מה יוצא להם מאתנו? הרי בפועל ההתנסות היא שלנו . לכן משהו לא מסתדר לי...האם הם מנסים ללמוד מחוויותינו . איך הם יכולים ללמוד רגש כשאין להם חוש מידה לכך? האם הם פוחדים מאיתנו? שמא נתקדם פתאום ו"נעקוף" אותם? האם יש אמת בגישה שכל הציויליזיצה שלנו התפתחה מחוצנים כן מפותחים? אני מתנצל מראש אם שאלתי הרבה. אני יודע שאת עמוסה למכביר. אשמח אם תוכלי לענות לי ולא משנה מתי, בקצב שלך זה יהיה בסדר גמור. רותי אם את לא כל כך מעונינת לענות או להכנס לנושא ,אין לי בעיה פשוט רמזי לי ואני משתתק מיד. מאיר לוין

obobus

New member
החוצנים הם לא נשמות מתגלגלות?

מה זה אומר עליהם, החיים שלהם מסתיימים בסופו של דבר? סיום דטרמיניסטי?

BABE111

New member
גם אני שואלת רותי....

האם החוצנים הם לא נשמות שמתגלגלות כמונו????ואיך נקבע מי חוצן ומי לא?

רותי 11

New member
כמו שאמרתי חוצן הוא לא נשמה

הוא אנרגיה, הוא שונה מאיתנו בהרכב שלו נכון שיש ישויות שמגיעות מעולמות אחרים אבל הם בהחלט לא חוצנים, יש את 24 תרבויות העל, שכל התרבויות האלה לא נחשבות לתרבויות חוצניות, חלקן הזריעו כאן ואנחנו צאצאים שלהם, חלקן הגיעו לכאן לביקורים ועדיין מגיעות לביקורים. כמו שאמרתי אנחנו "בנויים" מ - 4 יסודות אש מים אוויר ואדמה, הם בנויים מאש אוויר ואדמה.

levincor

New member
את מעדיפה לא להרחיב?

כי את משחררת כל פעם עוד משהו שמיד מושך אותי לשאול

levincor

New member
תודה רותי על הסכמתך

ראיתי כבר מעין התיחסות שלך להבדל בין חוצנים לחיזרים. אם תוכלי להרחיב.? מה זה 24 תרבויות העל? מה בדיוק הם זרעו כאן? מה חלקם בהיסטוריה שלנו? האם יש כמות מוגדרת לגלגולים כמו התפיסה הקבלית שמדברת על 10, מול התפיסה ההודית שמדברת על ספירלה אינסופית. אשמח לשמוע את תשובותיך. מאיר לוין

רותי 11

New member
levincor היקר

אני יכולה להביא לך מאוחר יותר תקציר של הסבר על 24 תרבויות העל ומי הן למרות שאין שם את השמות של כולם. יש בהחלט כמות מוגדרת לגלגולים בעידן והיא עד 500 גלגולים. אם תקרא את הספר כוכב הבחירה היחיד 1 זה יתן לך המון תשובות לגבי ההזרעות

רותי 11

New member
24 תרבויות העל

מן התרבויות האלה התגלמו יצורים פיסיים על כדור הארץ, ולעתים הם התערבו בשעת הצורך. אותן תרבויות פיסיות, ה-24, כל אחת בממד שלה, הן יחידות שלמות ומושלמות של תודעה קיבוצית אחת, שהסכימו להיות באותה התודעה הקיבוצית. הן התפתחו לאותה צורת פעולה כדי לפקח, כדי להעביר מידע בעל חשיבות רבה וכדי לעזור לתרבויות פיסיות אחרות בתהליך האבולוציוני שלהן. יש בינינו נשמות שהתגלגלו מן התרבויות האלה שבאו לסייע לכדור הארץ. אחת התרבויות האלה היא הובה, היא הייתה התרבות שהזריעה בראשית את כדור הארץ כפי שעשו עוד כמה מן האחרות, אבל הובה שב והזריע את כדור הארץ 3 פעמים. הובה הוא התרבות שממנה נגזרים (מגיעים) העברים, מכאן חשיבותם של העברים. המראה של בני הובה - הם נמוכים יותר חזותם קטנה, הם בעלי עור כהה ואינם בהירים כבני אלטיאה בעלי שיער חלק וכהה. יש את אליטאה - שכאן על כדור הארץ הם נקראו אטלנטיס. הם הביאו איתם את התקשורת המפותחת. צורתם של בני אלטיאה היא שהם גבוהים צבע כמונו, צבע עיניהם הוא כחול, חזותם זכיכה , הם בהירים מאוד וזקופים - הם דומים לנו בני האדם באופן כללי. יש את תרבות אשאן. אשאן הביאו איתם את המלחינים הגדולים, הרנסנס, האמנות הגדולה. זה התחיל בפרק זמן קצר בתקופת מצרים בעבודתה בזהב וביופי הסביבה הארכיטקטונית שלה. אשאן היא תרבות של יצירתיות גדולה מאוד היא הביאה לעולם מוסיקה גדולה וספרות גדולה. הסקנדינבים והפיניקם הם בני אשאן. יש את תרבות זניל. שתי התרבויות האלה לא דומים לנו בני האדם במראה החיצוני שלהם. לא כל 24 התרבויות התגלמו על פני כדור הארץ. היו כאלה שהזריעו על כדור הארץ והיו כאלה שלא. יש את תרבות אראגון שהיא גם אחת מהתרבויות החשובות - אראגון למשל קשורים לריפוי. אשאן הם בוהימניים, הובה עובדים עם הפיסי, אלטיאה עובד עם השכלי, אראגון עם ריפוי (חוזה אריגו מברזיל -מרפא הוא מאראגון. זה שונה מאנקורה (תת תרבות)שהם עובדים תחת אראגון. הם עובדים יחד להשלמת בריאות האנושות. ספקטרה עובד בשירות הובה. זניל מייצג עיקרון דומה למחשב, אבל לא רק כמו מחשב... זניל עובד עם פעילות גומלין. זימד וזנטרופ עובדות עם זניל. הם תרבויות של זניל זניל הוא קל שמח ומסודר הם מייצרים סדר באנרגית הצבעים. זניל הוא האלכימאי של התרבויות. הטיבאטים מגיעים גם מתוך 24 התרבויות - הם תרבות שמהווה את עקרון הידע הפנימי בדרך של אחדות מוחלטת, לא לשם התפשטות העצמי אלא לשם השירות. משום מה לא נותנים את השם של התרבות הזאת. אלרתין הוא אחד מה-24 התרבויות שאחריות לאיחוד האנרגיות של ה-24 עם אלה של הפלנטה שלנו. יש את תרבות ה"נץ" שהיא בין אלה שהזריעו פה. יש את תרבות האקסו שלא נשארו ממנה שרידים חיים על פני השטח. וכמובן תרבות "מו" שהיא למוריה. יש גם את תרבות מירקס.

levincor

New member
רותי רותי רותי. תודה תודה ושאלה אישית

עכשיו זה הופך מענין כי מה שמושך אותי זה המספר 24. תמיד תמיד זה נחשב למספר המזל שלי, מספר שהיתה לי אליו משיכה, מספר שהיה קשור איתי לאורך חיי. נולדתי - 24.10.53 אני גר תמיד בבתים מספר 24 או 24א בהורוסקופ שלי יש הרבה כוכבים במעלה ה 24 כמעט בכל הבתים . מה הקשר שלי לזה? האם יש בכלל קשר?

well being

New member
רותי, אם אפשר אז גם לי שאלה

אז איך כל זה מתקשר לכך שאנחנו "אחד" ומה לגבי זה שאנחנו יישויות של אור, איך זה מתקשר אל 24 התרבויות? ומה זה אלוהים? היקום? איך בעצם הכל מתקשר יחד?

רותי 11

New member
אין בעיה להבין שהכל אחד

קחי את הגוף שלך שהוא יחידה אחת והוא מורכב מהמון יחידות שלכל אחד יש תפקיד שונה מהאחר, ויש מצבים שחלקים שלנו פשוט נעשים חולים למרות הכל, ואנחנו מנסים פשוט לרפא אותם זה הכל.

רותי 11

New member
חוצן לא יכול לבחור

להיות אדם, אולי בתחילת העידן היום בטח ובטח שלא נכון שמגיעים לכאן היום המון חייזרים שמסתובבים בינינו כמו כל בני האדם, אבל הם נשמות שמגיעות מעולמות אחרים בהסכמה ותשימי לב שאמרתי נשמות הם לא אנרגיות שמנסות להגיע לכאן בכוח. הם מגיעים לכאן לרוב לצורך למידה, כי מה לעשות כדור הארץ הוא בית הספר הטוב ביותר בבריאה, וגם חלקם מגיעים לכאן לצורך עזרה, כי כמו שציינתי אנחנו בסוף עידן וכדי לזרז מהלכים חלקם מגיעים לכאן בגוף כדי לעזור לא עוזרים לנו רק משמים.

well being

New member
ורותי, איך זה בא לידי ביטוי

איך הם נראים? הם אנשים כמונו? איך הם מתקשרים איתנו? זה בטח מאוד אחר מאשר אנחנו

../images/Emo153.gif../images/Emo201.gif

הם אנשים כמונו, שהרי רותי אמרה שרובנו המקור שלנו הוא חייזר.

למעלה