רותי בוקר טוב.

קורין52

New member
רותי בוקר טוב.

בעייתי היא עניין משפחתי מסובך מאוד. אחיי נגדי שלא בצדק , לדעתי והם מוציאים עלי את תיסכולם, שנאתם העצמית ומנסים , ולפעמים מצליחים , לפגוע בי בכול דרך אפשרית ואף מעוררים את ילדיהם נגדי מגדלים דור נוסף לשינאה. דרכי שונה ואחרת ואיני מרשה לעצמי להיגרר לרגשות הנמוכים שלהם אך לפעמים אני מתייאשת. עשיתי כמה שיכולתי להתרחק , להימנע, להגיב באהבה למרות הכול . אך זה לא ניגמר. שאלתי : עד מתי !!!!

רותי 11

New member
קורין52 מתוקה ../images/Emo140.gif

זה ימשיך עד שתחליטי שאת כבר לא קורבן, שאת לא קורבן של החיים שאת לא קורבן של אחים שלך ושאת לא קורבן של כלום, כשתקחי את המושכות של החיים שלך לידיים שלך אז הכל ישתנה, תביני שהכל תלוי בך הם ימשיכו כל עוד את תאפשרי להם את זה, וכל עוד זה נמשך זה מעיד על כך שאת ממשיכה לאפשר להם להעמר בך. אם את שלמה בדרכך אבל שלמה באמת למה זה מפריע לך? (זה על רקע דתי/עדתי?) תחיי את החיים שלך כמו שאת מבינה אותם את לא צריכה להטריד את עצמך מה אחרים חושבים חשוב מה את חשה לגבי הבחירות שלך, וכל עוד את לא שלמה איתן החיים ימשיכו להראות לך את הדרמות סביבן.

קורין52

New member
רותי , תודה על התיחסותיך

אני מחפשת שקט ושלווה . מבלי להתעלם מהמשותף בנינו - אימי. אפשר לדעת מה השעור שלי איתם ?

רותי 11

New member
יקרה - זה קצת מורכב

לענות על כל זה ככה בפורום זה משהו הרבה יותר עמוק בגדול אני יכולה לענות לך שהתחושה שלי זה לא קשור למה שאת חושבת אלא זה עניין חומרי בלבד, אם יש שיעור מולם צריכה לבדוק את זה לעומק ושוב קשה לענות על משהו כזה מורכב בפורום.

למעלה