רותי בהמשך

sharon30v

New member
רותי בהמשך ../images/Emo26.gif

בהמשך למה שכתבת לי בשרשור הקודם. יש לי הרגשה חזקה כבר המון שנים שהייתי מלכה באנגליה, אני רוצה לדעת אם אכן היה לי גלגול כזה. ורציתי לדעת גם לגבי הגרוש שלי, מה היה הקשר בינינו בגילגולים קודמים. תודה, זה מרתק, שרונה

רותי 11

New member
שרון, אני יענה לך מאוחר יותר

אני פשוט יוצאת עוד מעט מהבית ואני חוזרת מאוחר אבל אני מקווה לענות לך עד שבת על זה

sharon30v

New member
../images/Emo41.gifהיי רותי ממתינה בציפיה לתקשוריך ותשובותייך

שרונה

רותי 11

New member
שרונה יקרה ../images/Emo140.gif

אני רואה אותך באמת באנגליה, אני רואה אותך בטירה/מבצר, אני רואה אותך לבושה בשמלה ארוכה, מתנפנפת, את מכירה את הכובעים האלה של פעם שהיה להם שני חרוטים/שפיצים כאלה שמהקצה שלהם יורד בד שיפון כזה? ככה אני רואה אותך, אני לא בטוחה שהיית שם מלכה אבל היית במעמד מאוד גבוה, מעמד אצולה. הקשר שלך עם גרושך בגלגולים קודמים - אני רואה אתכם חיילים בשדה קרב נלחמים אחד נגד השני אבל זאת תקופה עתיק, כי אתם נלחמים בחרבות, מלחמת גרילה כמו שאומרים. כל אחד מכם היה במחנה השני. את הרגת אותו, הצלחת לגבור עליו שם. הייתם על סוסים - והצלחת לפגוע בו בבטן עם החרב שלך. מה שאני מקבלת זה שהייתם חברים לפני אותה מלחמה, וכאשר הרגת אותו לא ידעת שזה הוא לא זיהית אותו אלא רק לאחר שהרגת אותו והוא נפל מהסוס זיהית אותו. את באותו רגע הפסקת להילחם ורכנת מעליו בצער ובכי, את ממש נשברת באותו רגע הורדת מעליך את בגדי הקרב (הקסדה המגן החרב) וכבר לא היה לך ממש איכפת, כי ראית לאן הובילה אותה מלחמה, עד כמה היא אכזרית, כי כל עוד האנשים שמולם נלחמת היו זרים לך היה לך "קל" יותר אבל ברגע שאת ראית שהמלחמה זה דבר מכוער, את פשוט וויתרת על הכל ועזבת את שדה הקרב. משם הבנת את ההבנה שבמלחמה יש רק מפסידים אין מנצחים. נכון שגרושך, היה "הקורבן" שם, והוא לקח איתו משם את התסכול שבמלחמה.

sharon30v

New member
../images/Emo51.gif רותי מדהים../images/Emo24.gif

היה נעים לי לקרוא שיש בסיס למה שאני מרגישה שנים לגבי מעמד גבוה ואפילו אצילות. לגבי הגרוש, זה עשה מאוד עצוב, רוצה לדעת האם אנחנו צריכים להיות יחד, האם צריכים לעשות תיקון, האם נכון לנו לשוב ולהיות יחד? עוד שאלה אולי קצת הזויה, האם החיות שנמצאות סביבנו, מה הם היו בגלגולים קודמים, גם חיות
או בני אדם
מעניין. שבוע טוב, שרונה

נפש2

New member
שרון...איזו טלפתיה!!!

אני בדיוק התכוונתי לכתוב את אותה השאלה לגבי החיות!!! רציתי לשאול, מה את מרגישה לגבי המעמד הגבוה?... לפי מה שרותי שיחזרה לי, גם אני הייתי שייכת למעמד הגבוה, ובגלגול הנוכחי, מרגיזים אותי מאוד אנשים שבשבילם הכסף עושה את הבן אדם.... אני מרגישה שהכסף הוא פרט שולי בחיי, ודואגת שיהיה לי את המינימום על מנת להתקיים.... מעניין לשמוע מה את מרגישה לגבי המעמד הגבוה...

sharon30v

New member
נפש2 יקרה../images/Emo26.gif

אני במשך הרגשתי מעל כולם, אבל לא סנובית למרות שיש כאלה שאומרים לי שיש לי סגנון דיבור מתנשא ופלצני, אבל כשמכירים אותי רואים שזה לגמרי מטעה ואני בן אדם חם וטוב. גם אני לא אוהבת אנשים שכסף זה מה שמכוון אותם בחיים, כסף מבחינתי רק אמצעי לנוחות וזהו, זה לא עושה אותך בן אדם טוב יותר ובדר"כ אפילו ההפך. אני התגרשתי מגבר שמבחינה כלכלית חייתי ברמת חיים מאוד גבוהה, אבל הדברים האמיתיים לא היו שם, היה לי חור בחזה מחסכים של חום אהבה ותשומת לב, עזבתי הכל, מצבי הכלכלי היום ממוצע ומטה אבל זה לא משנה את הצורך והתובנה שלי שאני צריכה את הדברים האמיתיים הדברים שכסף לא יכול לקנות, אם יש את הדברים האמיתיים קודם כל אז כמובן שאז כסף יכול לעזור לנוחות וכו'. אבל קודם כל האושר, הרוגע ואהבה. מכירה את החיים הטובים וגם את הפשוטים ויכולה להנות משניהם מאוד. שרונה

נפש2

New member
היי שרונה,

מזדהה עם מה שכתבת, גם אני בהליכי גירושין, גם אני חייתי מבחינה כלכלית ברמת חיים גבוהה וויתרתי עליה למען השקט והשלווה הנפשית... אושר, שמחה ואור לכולם!!

רותי 11

New member
שרונה אני צריכה רגע שקט כדי

שאוכל לענות ולצערי עדיין אל התפניתי לכך כמו שראית לא שוכחת אף אחד לפעמים לוקח קצת זמן. עכשיו חופש גדול והילדים מסתובבים סביבי כל הזמן אענה מאוחר יותר מקווה אפילו היום

רותי 11

New member
../images/Emo24.gifשרונה יקירתי../images/Emo140.gif

שוב מתנצלת על העיכוב בתשובה, אבל לא תמיד יוצא לי לשבת ליד המחשב וגם להיות מרוכזת באותו זמן. מה שכן כאשר אני מבטיחה אני אכן מקיימת אולי קצת באיחור - אבל עדיף מאוחר מאשר בכלל לא. ולתשובתי, אני מקבלת שאין צורך בתיקון, השיעור נלמד. אין צורך לחזור להיות ביחד, זה לא יזיק לכם או ישנה הרבה אבל מבחינת סגירת מעגל הוא בשלבי סגירה, ואת תרגישי את זה מאוחר יותר כאשר תרגישי אליו רגשי ידידות או רגשות נטרליים, כאשר תחושי את זה תביני שהמעגל נסגר סופית. לגבי בעלי חיים הם באים תמיד כבעלי חיים. אני נתתי את התשובה הזאת בהרחבה יותר להולי אם תיכנסי תקראי את התשובה

למעלה