שרונה יקרה ../images/Emo140.gif
אני רואה אותך באמת באנגליה, אני רואה אותך בטירה/מבצר, אני רואה אותך לבושה בשמלה ארוכה, מתנפנפת, את מכירה את הכובעים האלה של פעם שהיה להם שני חרוטים/שפיצים כאלה שמהקצה שלהם יורד בד שיפון כזה? ככה אני רואה אותך, אני לא בטוחה שהיית שם מלכה אבל היית במעמד מאוד גבוה, מעמד אצולה. הקשר שלך עם גרושך בגלגולים קודמים - אני רואה אתכם חיילים בשדה קרב נלחמים אחד נגד השני אבל זאת תקופה עתיק, כי אתם נלחמים בחרבות, מלחמת גרילה כמו שאומרים. כל אחד מכם היה במחנה השני. את הרגת אותו, הצלחת לגבור עליו שם. הייתם על סוסים - והצלחת לפגוע בו בבטן עם החרב שלך. מה שאני מקבלת זה שהייתם חברים לפני אותה מלחמה, וכאשר הרגת אותו לא ידעת שזה הוא לא זיהית אותו אלא רק לאחר שהרגת אותו והוא נפל מהסוס זיהית אותו. את באותו רגע הפסקת להילחם ורכנת מעליו בצער ובכי, את ממש נשברת באותו רגע הורדת מעליך את בגדי הקרב (הקסדה המגן החרב) וכבר לא היה לך ממש איכפת, כי ראית לאן הובילה אותה מלחמה, עד כמה היא אכזרית, כי כל עוד האנשים שמולם נלחמת היו זרים לך היה לך "קל" יותר אבל ברגע שאת ראית שהמלחמה זה דבר מכוער, את פשוט וויתרת על הכל ועזבת את שדה הקרב. משם הבנת את ההבנה שבמלחמה יש רק מפסידים אין מנצחים. נכון שגרושך, היה "הקורבן" שם, והוא לקח איתו משם את התסכול שבמלחמה.