רותילה....

golden energy

New member
רותילה....

יש משהו נפשי-רוחני-נשמתי שאפשר לעשות נגד דכאון של חורף? (אני שואלת ברצינות..בשם כל אלה שסובלים כל חורף
)

רותי 11

New member
היי מתוקה

גם אני מאלה שסובלים מדכאון חורף למרות שלא הייתי באמת משתמשת במילה הזאת, כי היא כבדה מדי. אבל לדעתי זה לנסות להתחבר לדברים היפים שיש בחורף - כי גם שם יש דברים טובים - כמו כוס שתיה חמה וספר טוב בזמן שיורד גשם, לנסות לעשות דברים נחמדים לעצמנו להתחבר לדברים שמחים עד יעבור זעם.

אלמקס

New member
הסדין החשמלי

להדליק את הסדין החשמלי חצי שעה לפני שנכנסים למיטה ואז... להינמס בה...

golden energy

New member
אני נזהרת מסדין חשמלי

אל תדליק אותו יותר מידי זמן, שלא תהיה Well done!

golden energy

New member
אני באמת אנסה

לראות את הדברים היותר נחמדים בחורף... אמממ.......כמה שאפשר............:/

אפשר גם אפשר:

עננים בגוון אפור כהה במהלך היום ופתאום קרן שמש יוצאת מתוכם ומקרינה אור מדהים מתחתיה
ריח האדמה מיד לאחר הגשם (מממ... מתה על הריח הזה!!!)
בחורף אני מתפרעת עם מרקים חמים - והכיף הכי גדול הוא כשבעלי מגיע הביתה קפוא ורואה סיר מרק (כן, יש לי מין שריטה כזו שאני נהנית לראות אחרים נהנים
).
"ימי החסד" בהם כמעט ואין עננים בשמים והיום בהיר - ואז אני יוצאת עם בתי לקפוץ בשלוליות שלא התאדו.
לפתוח את התריסים ולראות את העצים, השיחים והעציצים מבריקים להם בגשם.
ללכת לישון בתוך הפוך בדיוק כשהרעמים משתוללים בחוץ... רוצה עוד?
אגב, אחת הסיבות שאנשים מרגישים דכדוך בחורף היא האפלוליות (מחסור באור) - אז נא להדליק הרבה אור בבית. אצלי כמעט כל האורות דולקים בחורף.

golden energy

New member
../images/Emo13.gif באמת באמת

שאני מנסה להתחבר לכל הדברים שציינת..אמממ...עדיין מנסה
אצלי הדכדוך נובע מהקור העז
שלא מרפה..ופחות מהחושך..גם.. (אפילו עכשיו בסתיו קר לי
) אבל אני מודה לך מאוד שהבאת לי את כל הנקודות האלה למחשבה,אני אתמקד בדברים האלה במקום הדברים הפחות חיוביים...
(אה,ודרך אגב..כתבת שיש לך שריטה שאת נהנית לראות אנשים אחרים נהנים?? המשיכי כך! והלוואי שלכולם הייתה את השריטה הזו
)

למעלה