רורי+ג´ס

natalyrst

New member
רורי+ג´ס

אנשים!!!! היי לכולם אני חדשה כאן אני מעריצה גדולה של בנות גילמור.. ומצטערת לאכזב את כולכם אבל זה כזה ברור שרורי וג´ס יהיו ביחד ובסוף בסוף .... לורליי ולוק יהיו ביחד דההההה

ד י י ז י

New member
ברוה הבאה!

ואנחנו יודעים שזה ברור (למרות שאנחנו לא שמחים מזה!) טוב , ממתי ה"אנחנו" הפך לאני?!

Digi Lista

New member
לפעמים יש הפתעות בחיים...

ובעיקר בסרטים וסדרות טלוויזיה...אולי היוצרים יחליטו על משהו לא צפוי למשל- רורי עוברת לגור בפריז שם ליד מגדל אייפל היא פוגשת אוסטרלי חמוד(ואם יקראו לו במקרה ג´סי ספנסר אני אשמח...)והם מתאהבים, לפתע היא רואה שמה שהיא חישה כול חייה ליד הבית נמצא דווקא רחוק, הם מחליטים להתחתן, להוליד 11 ילדים, לאמץ 4 כלבים,2 חתולים,5 עכברים ואינספור ג´וקים ולגור באיטליה...לגביי לורליי- היא מחליטה לחזור לבית הספר התיכון ומגלה שם את המופרע שנשאר כיתה 17 שנים, היא מתעלמת ממנו בהתחלה, אבל יש בו משהו מושך למרות הכול, בגלל ששניהם הכי מבוגרים בבית ספר(למעט המורים, אם כי יש גם מורים צעירים מהם)הם מתחברים ומבלים בהפסקות ביחד מתחת לעץ השקדים, ובסוף מחליטים להעביר את יחסיהם הידידותיים לשלב רומנטי, איזה כיף!. אתם רואים לפעמים יש הפתעות דרסטיות כאלה בחיים...או שלא... אבל היה נחמד לכתוב את השטויות האלה...

Digi Lista

New member
גם אני בעד!!!

מאוד,מאוד,מאוד,מאוד בעד!(עכשיו אני בקטע אובססיבי אליו, ביומיים האחרונים התחלתי בקטע הזה...אני אירגע...)

natalyrst

New member
רגע רגע!!

רגע רגע למה אנחנו לא שמחים מזה? מה את לא שמחה על רורי וג´ס או לורלי ולוק?

לאנה

New member
ברוכה הבאה!

*שיעול*נו ווי הוזיי*שיעול**שיעול*טרורי לנצח*שיעול*

למעלה