רוק שנות ה-90, המצלה...

רוק שנות ה-90, המצלה...

אם כבר עסקו פה בקליפים חדשים של הכנסייה אז עכשיו אני אלך לקליפ ישן של הכנסייה. אני מאמין. רן אלמליח עם שער קצר, נראה קצת ילד (אבל עדין שווה!!). יורם קצת יותר רזה אבל כמו היום עם גיטרה אקוסטית שר על ובתוך המיקרופון, המצלמה מתמקדת בעיקר בו, הם בתוך איזה מחסן קטן שכזה. מייק גולן עם כובע גנבים שכזה (או סתם כובע צמר, תלוי בעיני המתבונן..), דוד עם שער ארוך (ממש ארוך) אסוף. המצלמה מתמקדת בעיקר ביורם מידי פעם בידים של מייק וב שיצא מהקוקו של דוד.. ליד רן אין מקרופון הוא לא מזיז ת'שפתיים, אבל שומעים אותו בקולות רקע, רוק שנות ה-90 כבר אמרנו? אז ככה נראים גם הקליפים.. בסוף השיר אחרי התבוננות ממשוכת ביורם הגעתי למסקנה שיורם ממש מסומם (או הפוך או מה שתרצו רק לא מחובר לעצמו). רוק שנות ה-90 כל יום ריבעי מ22:45 עד 23:30, 4\3 שעה של קליפים ישראלים משנות ה-90. אתמול ראיתי את הכנסייה, מופע הארנבות של ד"ר קספר, גן חיות ועוד כמה קליפים שווים (אוייש אם 24 היה משדר ככה לא הייתי זזה מהטלויזיה). אם אתם שואלים ת'צמכם איפה זה אזזה לא בערוץ 24, זה בערוץ התרבות הישראלי- מה שאומר הופ אחרי 8 בערב... שווה ממש! תהנו. אה ואולי זה נראה ככה אבל אין לי שום טובת הנאה מהערוץ חוץ מהמוזיקה שהם משמיעים שם..

De-Panther

New member
אני מניח שאח שלי...|זבנג|../images/Emo23.gif../images/Emo185.gif

יתלהב מזה שירים שהוא גדל עליהם

J a M i T i

New member
../images/Emo42.gifשווה^-^

המהמ,. הייתה תקופה שערוץ 24 שידר טוב יותר לטעמי. בעונה השנייה שלו. נדמה לי.

למעלה