רוק שווה

zoe80

New member
המגמה הייתה פסיכו-סוציו, ואין דבר

שאני יותר שונאת מסוציולוגיה (טוב נו, אולי טריגו'), ומאוד מאוד אהבתי כימיה ופיסיקה, אז החלטתי ללכת על זה....ידעתי שאחרי התיכון אני אלמד פסיכולוגיה במילא, אז....

zoe80

New member
ואכן די במהרה הנוסחאות שעממו אותי

.......אבל בסוציולוגיה בטוח הייתי משתעממת יותר (בתואר לקחתי כמה קורסים בסוציו' וזה היה פאקינג מרדים....). זהו.

One Echoe

New member
ניקול.

הגישה שלך כלפי פסיכולוגים נובעת מכמה סיבות, בעיקר פרימיטיביות. אני מניח שבחיים לא היית אצל פסיכולוג, וגם אם היית-שנאת אותו מההתחלה מאותה גישה פרימיטיבית. פסיכולוגים זה אחד הדברים הכי טובים שהמודרניזציה יצרה בשביל האנושות.

Sum41xGiRL

New member
אתה טיפש?

זה בציונות, כל-אחד ירא שמה שהיא אמרה זה בציוניות! ציונות שולטת!!! Your mother - color me bad religion

One Echoe

New member
...

לא ראית שכתבתי שזה בציניות, ולהתעלם? אתה לא יודע לקרוא?

exterior

New member
זה לא ציניות, זה סרקזם. וזה מעיד

לרוב על בורות ומרמור.

גם למרות שכתבתי את הכל בציניות

ושמת לב לזה רק אחריי מכיוון שלא קראת את כל השרשור כמו שצריך אני אגיב לך ואומר לך שאין לך שום זכות לקבוע מהי גישתו של כל אדם, גם אם זאת אני וגם אם זה מישהו אחר. אתה לא יודע מה הולך בראש של אחרים, אתה עדיין לא פסיכולוג ולא פסיכיאטר ולא נעליים. אז עדיף לשבת בשקט במקום לנסות לנתח אנשים. ויפה שעה אחת קודם. הפורום לאחרונה הפך לזירת קרב ילדותית ביותר שכולם פשוט נהנים לרדת על כולם במקום לנהל דיונים על מוזיקה שלשמם נועד הפורום. זה עצוב.

One Echoe

New member
לא ניתחתי אותך בכלל.

איפה ראית שניסיתי לנתח אותך, לעזאזל? לפני שהבנתי שזה היה בציניות, ראיתי כמה שטויות כתבת על פסיכולוגים וכתבת אותם כעובדה, מחובתי הייתה לתקן זאת. בקשר לפסקה האחרונה, את צודקת.

לא לא, אין לך שום חובה לתקן אותי

כי לא רק שזה היה בציניות גם אם לא גם אם אמרתי שהשמיים מכוערים דעה זו דעה אתה יכול לחלוק עלייה אבל לא לתקן אותה. אם אמרתי שהשמיים ירוקים זאת כבר עובדה לא נכונה שאפשר לתקן. תעשה הפרדה בין דעה לעובדה כי לא נדמה לי שאתה מבין את זה... "הגישה שלך כלפי פסיכולוגים נובעת מכמה סיבות, בעיקר פרימיטיביות. אני מניח שבחיים לא היית אצל פסיכולוג, וגם אם היית-שנאת אותו מההתחלה מאותה גישה פרימיטיבית." אם זה לא ניתוח אני לא יודעת מה זה אמור להביע.

One Echoe

New member
יש לי את הזכות המלאה

להביע דעתי על מה שכתבת. את לא חייבת לענות. וכנראה שאת לא יודעת מה זה ניתוח... לא ניתחתי את האישיות שלך, רק ניסיתי להסביר לך למה את כנראה שונאת פסיכולוגים.

אתה מתסכל.

זה ועוד איך ניתוח, אתה לא מכיר אותי, מעולם לא פגשת אותי ואני בטוחה ב100 אחוז שאתה לא פסיכולוג כי אם כן היית אז חבל על הפציינטים שלך. לנסות להסביר למה אני "שונאת" פסיכולוגים מאיזה סיבות ולמה זה נקרא לנסות לנתח את ההתנהגות שלי. אבל אתה בטח לא תבין גם אחריי התגובה הזאת. אז חבל על האנרגיות שלי ושלך.

Sum41xGiRL

New member
אוכלים חרא עם צבא או בלי..

הצבא לא ממש "מכשל" אותך.. זה סתם שטויות כדי שאתה תלך לצבא זה "ידוע שצה"ל דורך על מוחו(ואז מנסה להשתמש בו)"

למעלה