רוק/פרוגויזיון - Kansas

מורנא007

New member
רוק/פרוגויזיון - Kansas

אתם מוזמנים להשתתף ולדרג את עשרת השירים או הקטעים הנבחרים (או פחות מזה) של Kansas (הכוונה היא להתמקד בלהקת קנזס הרישמית ולא בלהקה שבסופו של דבר נודעת בשם Proto~Kaw). הניקוד ינתן כמו באירויזיון, כאשר השיר במקום הראשון (שמסומן במספר 1) מקבל 12 נקודות, המקום השני 10 נקודות, המקום השלישי 8 נקודות, המקום הרביעי 7 נקודות וכך הלאה עד למקום העשירי שמקבל נקודה אחת בלבד. ההצבעה תסתיים ביום רביעי בערב.

gryphon music

New member
magnum opus מהאלבום leftoverture מקום שני

dust in the wind הוא אחד השירים היפים שנכתבו אי פעם והוא לא אשם שהגלגלצים למיניהם המאיסו אותו. "הגאונות שבפשטות" הגדרה שלא יבינו כנראה בפורום הזה.

מורנא007

New member
ההצבעה הסתיימה

אני מסכים עם הדרוג של גריפון, חוץ מסוף ההודעה
אין צורך לסכם. Dust in the wind ניצח.

pinnacle

New member
למה הסתיימה../images/Emo35.gif../images/Emo4.gifעוד לא הצבעתי KANSAS

Magnum Opus.1 Jurney Of Maribronn.2 Death Of Mother Earth.3 The Pinnacle.4
Song For America.5 Icarus (Borne On Wings Of Steel).6 Belexes.7 Lightning's Hand.8 Hopelessly Human.9 Apercu.10 ועוד 10 מופלאים של KANSAS ללא ניקוד Carry On Wayward Son.11 Paradox.12 Portrait (He Knew).13 Cheyenne Anthem.14 Curtain Of Iron.15 No One Together.16 Don't Open Your Eyes.17 Angels Have Fallen.18 Dust In The Wind.19 (אמנם שיר מדהים וגם מאוד פופולרי, אך אינו מייצג מוסיקלית את KANSAS. מצטער
) Hold On.20 (כנ"ל כמו שיר 19) יש לי עוד עשיריות
אך אנו נס...תפק ב-20 הגדולים. ודרך אגב - מור, רמי, וכל השאר עדיין ניתן להמשיך את התחרות (על KANSAS), אם אתם עדיין מעוניינים

RamiSun

New member
אני מעוניין, פשוט לא הספקתי...

מור , אני מבקש הארכה.... Song For America Magnum Opus Incomudro - Hymn To The Atman The Wall The Pinnacle Cheyenne Anthem Hopelessly Human Lamplight Symphony Miracles Out Of Nowhere All Over The World

מורנא007

New member
בסדר

אסגור את ההצבעה במוצאי שבת ואחר-כך ההצבעה על Rush, למשך שבוע. OK, נקח את זה לאט יותר.

מורנא007

New member
ההמשך:

3. Incomudro - HYMN To The Atman 4. Cheyenne Anthem 5. Miracles Out Of Nowhere 6. Lamplight Symphony 7. Carry ON My Wayword Son 8. Death Of Mother Nature Suite 9. Can I Tell You? 10. Portrait (He Knew)

יניבש16

New member
הבחירות שלי

(אוף, זה אף פעם לא קל) 1- hopelessly human 2- magnum opus 3- the wall 4- closet chronicles 5- cheyenne anthem 6- the pinnacle 7- the spider 8- song for america 9- sparks of the tempest 10- dust in the wind

למעלה