רוק עצמאות

JustK

New member
אני מניחה שכבר הבנת שאני כן ../images/Emo90.gif . ובקשר

לרוק עצמאות - אני דווקא מאוד אוהבת את האמנים הספציפיים שציינת מעלה, ודווקא בשביל עברי ומשינה, ואולי אביב, כן הייתי משלמת. בשביל שייגעצ, סינרגיה, ברי ומוניקה סקס לא. אבל כאמור, טעמך - טעמך, וטעמי -טעמי . . .

JustK

New member
לא נכון - יש את משינה, עברי, מוניקה סקס, אביב

גפן ועוד רבים וטובים אחרים . . .
חוץ מזה, אז מה אם להקה צעירה חדשה תנגן גם, אני בטוחה שהם לא באים על חשבון תקציב
לאמן מצוין ומוכר אחר, כי 'ביט 69' בטח לא עולים למארגנים הרבה (אם בכלל) . . . כך מתפתחים אמנים חדשים, אל לנו לדכא מוסיקה ישראלית
חדשה
יומולדת שמח
ישראל

אממ...

משינה, כמו שהם נראים היום, עדיף שיפרשו, במיוחד אחרי הדיסק האחרון שהם הוציאו, בושה מה שהולך שם. מוניקה סקס ואביב תמיד שם, ככה שלא בשבילם הייתי בא, וגם לפני 3 שנים שהייתי מוניקה סקס הביאו הופעה על הפנים, ממש משעממת, בהופעה של אביב כבר ישנתי אז לא ממש מעניין, למרות שלא משנה מה שאני אגיד עליו, כולם אבל כולם יתקיפו אותי. ועברי לידר? תכלס חוץ מ-"יותר טוב כלום מכמעט" הוא דיי מרדים, והוא גם הומו (חחח טוב זה סתם). בכל מקרה, לגבי ביט 69, הכל זה שייגעצ, בעצם מנדלסון. זאת להקה עם מזל נטו, הם ילדים בני 14 עם מינימום כישרון ומקסימום קומבינות, דבר שפשוט עוזר לקבל קצת מזומנים. כל עוד לא מביאים קצת אמנים אלטרנטיביים- אין סיבה שאני אלך לשם.

JustK

New member
לא ניסיתי ליחצ"ן ת'מופע, אני בטוחה שיש להם

מספיק יחצ"נים בתשלום... אם אתה לא רואה סיבה ללכת, אז לא. אבל חבל שזה מה שאתה חושב על זמרים
ולהקות כ"כ טובות בארץ. בכל מקרה, זכותך, כמו שנאמר - על טעם ועל ריח . . .

תראי\תראה (לא יודע למה אני חושב שאת\ה בחורה)

שמעי, את מוניקה סקס אני מאוד אוהב. את משינה אני גם אוהב, הייתי בהופעה שלהם, ונהניתי ממש (לפני שנתיים), אבל הספיקה לי פעם אחת. עברי לידר הוא גם טוב, אבל האחרון שלו דיי פושר לדעתי, אמנם לא הייתי בהופעה שלו, אבל זה לא אמן שאני אשלם כ"כ הרבה בשביל לראות אותו. אביב גפן, זה משהו מוזר אצלי, אני פשוט לא אוהב את האמן הזה. אבל כאן זה כבר משהו אישי. בכל מקרה כל הנ"ל לא נותנים הופעה מעניינת שכיף לראות. אבל בסדר, זה המיינסטרים בארץ, וזה בסדר. כי אם לא הם, אז מי יופיע במופע שכזה?

מיותרר מה כיף בליראות מאה הופעות בלילה?

במקום קטן, מלא אנשים, צפוף.. מיותר לחלוטין עדיף מסיבה.. משהו טוב.

JustK

New member
זה דווקא לא מקום קטן, וריבוי ההופעות בערב אחד

זה בדיוק הרעיון של "רוק עצמאות". מלא אנשים וכל זה... זה חלק מהעניין, יש כאלו שדווקא אוהבים ונהנים, ויש כאלו שלא אוהבים מסיבות, אז.... ואגב לא יותר צפוף שם ממסיבה בכל מועדון שתבחרי... איך היו בסוף חגיגות עצמאות
בב"ש
איפה הן היו בעירייה או בביג

Reign Of Chaos

New member
ב י ט 69- פרטים מלאים על הלהקה המעפנה

להקה של כמה ילדים עם קצת כישרון והרבה כסף מהיישוב סביון שהחליטו להקים להקה. יש להם מתופף סבבה ביותר. כל השאר זה ברמת הביזיון. ההורים שלהם מימנו להם מפיק מוזיקלי בשם יובל מנדלסון וככה הכסף שלהם קנה גם פרסום וגם מוזיקה שהוא עושה עבורם. יובל מפעיל את הקשרים שלו בשבילהם ואני לא חושב שיש מישהו בארץ שיסכים באמת ובתמים שהמוזיקה שלהם טובה, כי היא ממש גרועה.

JustK

New member
../images/Emo45.gif ../images/Emo67.gif . אולי אפשר להקים משטרת ../images/Emo196.gif

מוזיקה
. כמו שקיימת משטרת אופנה ש"עוצרת" את הפושעים השערוריתיים, כך משטרה
זו תעצור את הזייפיינים האיומים שחושבים שכל דוגמן/מגיש/מנחה תוכנית אירוח/ספורטאי וכו' יכולים להיות זמרים
.

אני חייב לומר שהם דווקא משעשעים

ברור שזה פרוטקציה וכל החרא הזה... יחד עם זאת.. אביב גפן זה לא פרוטקציה של יהונתן? בן ארצי לא פרוטקציה של שלמה? כל אחד התקדם בפרוטקציה כלשהי לא זה דווקא מה שיפריע לי בהם הם חביבים זה מאוד מצחיק אותי לראות ילד בן 14 שר שירים על מה שמרגיש ילד בן 14 היה ספיישל שלהם בגלגלצ לפני כמה ימים שיצא לי קצת לשמוע האלבום שלהם נקרא חומרים רטובים ושם האלבום הוא על שם השיר שעל חצ'קונים ואני חושב שזה דווקא מאוד מגניב שיש עכשיו שיר של ילד בן 14 שגודלים לו חצ'קונים והוא לא מבין את הקטע הזה של גיל ההתבגרות זה משהו שעוד לא היה...ודווקא נורא נחמד לי פתאום לשמוע טקסט על נושא שכזה זה ריענון מאוד חביב משאר האומנים שמופעים ברוק עצמאות ובכלל שלא מסוגלים לכתוב שיר שלא על איזו נקבה מעצבנת (או נקב מעצבן במקרה של עברי) שלא תבינו אותי לא לנכון אני רחוק מלהיות מעריץ של ביט 69 ובתור אומן ממורמר מעצבן אותי שאני אוכל חרא כשהם מוציאים אלבום אך עדיין אי אפשר להגיד שהם לא משעשעים וכן דווקא המתופף שלהם די מגניב קצת פסיכי אומנם אבל מגניב...

למעלה