לה לה לה לה
New member
רוק עצמאות
אפשר לשתף קצת? טוב, אז אחרי אינספור התלבטויות וכולי נסעתי לרוק עצמאות (וכל הכבוד לצה"ל ולמשטרה!), כן כן, אחרי איזה שנתיים שרציתי לעשות את זה...באנו- אני ועוד 3 חברות, נפגשנו שם עם עוד שתיים- בהתחלה עוד לא היו כל כך הרבה אנשים...זה אפילו התחיל בדיוק בזמן- על השעון, עופר שכטר הראה את התחת- פעמיים, ככה אמרו, אני פספסתי. טוב, היה נחמד, היינו איפשהו באמצע שם באמפי, מדי פעם הלכנו קצת קדימה או קצת אחורה (אבל תמיד בסביבות הסאונד..חח אורית). בכל מקרה, במשך כמה שעות, כל פעם, בהפסקה שבין ההופעות, אני ואורית שלחנו אחת לשניה הודעות בפלאפון בנסיון למצוא אחת את השניה ולהיפגש (שהרי קבענו כבר מזמן שניפגש ויהיה כיף וסבבה..
לא מצאנו, לדבר בפלאפון היה בלתי אפשרי בגלל הרעש ובאיזשהו שלב חשבתי כבר שלא ניפגש, וזה היה די מבאס../: חוץ מזה בכלל לא הייתי בטוחה שאם אני אראה אותה סתם ככה אני אזהה אותה, כי נפגשנו כבר כל כך מזמן! טוב, ואז חברה שלי התעקשה לעלות למעלה למעלה כדי לשכב/לשבת קצת- זה היה בהופעה של היהודים, התנגדתי קצת- כי "מה אני אראה מלמעלה?" וכו' אבל בסוף עלינו.. סתם שכבנו לנו בזמן שכולם צורחים וקופצים בהיסטריה...אני מכירה בערך 2 שירים של היהודים...אז היה את "מי אמר לך" או איך שלא קוראים לזה- שיר יפה, ואני מכירה אוות הרב ה לפני נינט, למי שתהה, עד לא מזמן זה היה השיר היחיד שלהם שהכרתי. טוב, אחרי שהתנועענו לנו לקצב המוזיקה ושהיר כבר נגמר, סובבתי את ראשי הצידה ופתאום אני קולטת מישהו שממש נראית כמו אורית, כמה מטרים מאיתנו, למעלה. אחרי עוד מבט מהיר, כשהייתי משוכנעת שזו היא, סימנתי לחברות שאני הולכת ובאתי אליה, כשהיא בעיצומן של צעקות וקפיצות לצלילי איזה שיר לא מזוהה של היהודים. באתי ונעמדתי מולה, לקח לה כמה שניות להבין, אבל זה קרה. והתחבקנו, היא כזאת חמודה!!!
טוב, אז הייתי איתה קצת, אחרי שהיא אמרה לי "בואי תרקדי/תשירי איתי" או משהו. מיותר לציין שהשיר הזה- שהיא שרה בהתלהבות כל כך גדולה, לא היה מוכר לי כלל וכלל? אז עמדתי לי... טוב, דיברנו קצת, היה קצת מביך, בדיוק כמו שהיא הבטיחה, אבל שטויות, ואז היה הביאה לי מתנה ליומולדת! יהההה, זה היה חמוד, המתנה היתה סופר מגניבה- קעקועים של פוקימון ומדבקות-עגילים כאלה לאוזניים וטבעות של ברבי,חח...היתה לה סיבה טובה לזה,החנויות היו סגורות...
בכל מקרה, זה היה חמוד++ ונורא התלהבתי. טוב, הלכתי, חזרתי, הערתי אותה קצת בדרך, הכרתי 2 חברות מפורסמות והיפראקטיביות (נו אחת מהן) שלה- שהכרתי רק מסיפורים..ואף קיבלתי "נישנוש" ופיסטוק מאחת מהן, או שמא 2? לא משנה. באותו הזמן היה דג נחש, ואני אף פעם לא הבנתי איך רוקדים בשירי ראפ/היפהופ...חוץ מזה, היה עדיין קצת מביך.. בסופו של דבר, לפני שהתחיל מוניקה סקס נפרדנו לנו, בהבטחה להיפגש שוב, בצורה לא מביכה כבר (כן בטח) במפגש פורום שיבוא עלינו לטובה בחופש הגדול (נכון?) היה מוזר ועצוב ומבאס כזה אבל נו,צריך להיפרד ולרדת למטה- יש מוניקה סקס!!! אז ירדנו, אני וחברותיי, פילסנו דרכנו למטה, בין ראשים, רגליים וידים של אנשים השרועים להם על האדמה/דשא, הגענו יחסית קרוב, ככה שיכולנו לראות אותם בכלל לא רע, ואני וחברתי נעמדנו לנו די במעגל פוגו- לא רעיון טוב. ההופעה שלהם הייתה הכי שווה וזאת בגלל שאני מכירה את כ-ל השירים שלהם-שהרי יש לי את כל שלושת הדיסקים. ומן הסתם ההופעות הכי כייות זה כשאפשר לשיר/לצעוק את המילים של השירים+ לקפוץ וכל זה- כל המרכיבים שהיו במוניקה סקס...היה שולט לגמריי! ממש נהנתי! אבל הם ירדו כל כך מהר! תכל'ס הם שרו 7 שירים (אחד של שחר- "עירומים")-שזה די כמו שכל השאר גם שרו, אבל אתם יודעים, " הזמן עובר מהר כשנהנים". אחר כך היה אביב גפן, כשבהתחלה דניאל סלומון עלה על הבמה ואני בהתלהבות, אמרתי לחברותיי (דמיינו קול מתלהב) "תראו! דניאל סלומון!" תגובתן הייתה "אה?!" התחלתי לשיר לחברה שלי "אז עדיף להישאר ולהחזיק ידיים"..מיותר לציין שכבר לא היה לי קול בשלב הזה? למען האמת, הקול שלי נעלם בדיוק כשפגשתי לאורית, אז שמתי לב שהוא צרוד ומפחיד למדיי. טוב, השירה שלי לא עוררה בחברתי כלום, נו, לפחות, כמה כונפות מאחורי די התלהבו מדניאל ביחד איתי. טוב, אביב עלה, מאופר וכל זה, ואני הייתי בטוחה שזה כבר עבר לו מזמן... שר כמה שירים-שלא הכרתי יותר מדי. כול םנורא התלהבו, אני סתם ריחמתי על עצמי- כאבו לי הרגליים, והגב. בקושי יכולתי לדבר, שלא נדבר על לשיר וכל כך רציתי לישון. באיזשהו שלב פשוט הלכנו לשבת, כמובן שאז הוא התחיל לשיר דברים שגם הכרתי...נו, התזמון. במצב רגיל, אם השעה לא הייתה 6 בבוקר ולא הייתי קופצת וצועקת כל הלילה אולי אפילו הייתי נהנית, אבל במקום זה סתם קיוויתי שיגמר כבר. בין השירים הוא אמר כל מיני דברים שאולי היו נורא שנונים ומצחיקים- אבל עשיתי סתם פרצוף מזלזל. שיגמור לשיר- ונלך הביתה כבר. טוב, בסופו של דבר, אבא שלי בא, כשאני וחברותיי יושבות לנו חצי ישנות על שמיכה שפרשנו על מדרגות של חנות רהיטים ליד מכבי האש. הגעתי הביתה כמעט ב-8 עם שפתיים שחורות והמו דברים שחורים מפחידים באף, ובעצם בכל מקום. ישנתי לי עד 3 וחצי אחר כך באו אלינו כמה אנשי- חברה שלי עם המשפחה ועוד ואכלנו על האש וקיבלתי מתנות ליומולדת- שעון עיצובי לחדר, ומין פילים כאלה צבעוניים מגניבים תלויים על חוט וכסף. היה נחמד. וזהו, אני לא יודעת, כמה הסיפור שלי היה מעניין, אבל סתם רציתי לכתוב איפשהו..
למי שקרא, ועוד אחד לאורית.
אפשר לשתף קצת? טוב, אז אחרי אינספור התלבטויות וכולי נסעתי לרוק עצמאות (וכל הכבוד לצה"ל ולמשטרה!), כן כן, אחרי איזה שנתיים שרציתי לעשות את זה...באנו- אני ועוד 3 חברות, נפגשנו שם עם עוד שתיים- בהתחלה עוד לא היו כל כך הרבה אנשים...זה אפילו התחיל בדיוק בזמן- על השעון, עופר שכטר הראה את התחת- פעמיים, ככה אמרו, אני פספסתי. טוב, היה נחמד, היינו איפשהו באמצע שם באמפי, מדי פעם הלכנו קצת קדימה או קצת אחורה (אבל תמיד בסביבות הסאונד..חח אורית). בכל מקרה, במשך כמה שעות, כל פעם, בהפסקה שבין ההופעות, אני ואורית שלחנו אחת לשניה הודעות בפלאפון בנסיון למצוא אחת את השניה ולהיפגש (שהרי קבענו כבר מזמן שניפגש ויהיה כיף וסבבה..