רוק עצמאות

SHiMriT The One

New member
שאלה חשובה מאודד!!!

היהודים לא יופיעו ברוק עצמאות בראשון ??! דחווווףף תענו ליי..כי זה מה שרשום באתר הזה!!!

RozeMary

New member
איכס! ככה הולך להיות "רוק עצמאות"

ממש גועל נפש! ממש הורידו לי את החחשק ללכת... אני גרה במרכז ואני צריכה להגיע עד חיפה בשביל זה בחירה גרועה ביותר לא תהיה הכנסה כמו שנה שעברה ממש בחירה גרועה

אני לא מאמינה שעושים לנו את זה ../images/Emo7.gif

אוווףףף!!!! חצי שנה אני מחכה לאירוע הזה!! מלהיבה את כל החברים שלי ומספרת להם איזה כיף היה שנה שעברה! הם פשוט לא יכולים לעשות לנו את זה!!! החלטה כל כך גרועה... שברור שתפגע בשתי ההופעות, וכמו שזה נראה עכשיו- בעיקר באירוע בראשון, ששם בעצם התחיל "רוק עצמאות"! אני לא מאמינה כמה זלזול אפשר להביע... "רוק עצמאות" בלי היהודים (שיישארו רק בחיפה), בלי עברי לידר ובלי רבים וטובים אחרים... זה לא רוק עצמאות!!!!! ועופר שכטר?!?! בעעעע ההתייחסות פשוט מגעילה! אני לא מאמינה שלאירוע הזה חיכיתי כל כך הרבה זמן ותכננתי כל כך הרבה דברים, והם עושים דבר כזה! והם מתייחסים למופע בראשון בכזה זלזול... פשוט עצוב לי

חרם על רוק עצמאות!!!!!!!

אנשים יש לנו כוח!!!!!! בוא נראה למארגנים שאנחנו לא מוכנים שיזלזלו בנו ככה!!! לא ניתן שיקלקלו לנו את האירוע שחיכינו לו כל כך הרבה, אירוע הרוק הגדול ביותר בארץ, ועכשיו הרסו לנו אותו!!!! כל הרוקיסטים, הגלויים והחבויים שבכם, בואו נתאחד!!!

"רוק-פריחות-ערסים-שמנסים-להיות-משו"

אוףףףףףףףףףףףףף!!! למה הם עושים לנו את זה?! אני כלכך אוהבת את רוק עצמאות!!! עכשיו כבר לא... ממתי יש פאקינג עופר שכטר ברוק עצמאות?! או שעזבו, אבל יעל דואני?! גד דאמ יט! המדינה באמת מידרדרת. ומדרים איתנו על עוני... הכי עצוב שהיהודים שלי, הם יהיו בחיפה!!! למה?!?! ואיפה עברי לידר? ומשינה?? מה לעזאזל קרה? תחזירו תמארגנים הקבועים!!! ותעיפו את סאבלימינל! ה-@#$%^&*%$ מדבר על התמסחרות והוא בעצמו עושה פרסומת לפאקינג שוקו קרלו! ורק בשביל 500 ש"ח בערך... איי איי, המדינה בצרה. הכי חשוב, להיות אופטימים. (פחחחחח) מרותם סולימן שאוהבת המונמון ומנסה תמיד להיות פסימית...אה, אופטימית, סליחה... =)

Sagi Teeuwe

New member
כן יקירתי..מבאס אך נכון

זה מה שקורה שיש הבדל קטן בין שני הבמות בראשון מופיעים בוטן מתוק בקרקס והבליינים ובמקומם בחיפה מופיעים היהודים ויוני בלוך

אם את גרה במרכז למה שלא תלכי ל

ראשון שזה גם די במרכז... ד"א אני גילי :)

maya567

New member
לא מבינה את ההודעות על רוק עצמאות

כאילו - זה פורום ערוץ E! או פורום רוק עצמאות?

מור אני מתה עלייך!!! (רותם)

את ממש צודקת! אנחנו צריכים לאחד כוחות!!! לא מספיק שהיצורים במדינה אוהבתי היכאון משתלטים לנו על החיים, גם על רוק עצמאות, האירוע היחיד שמביא אושר לליבנו, הורסים!? לא, לא לא ניתן!!! צריך לעשות משו ומהר!!! אם לא- אני באמת אבכה...

מה הקטע שלך?!

זה פורום על ערוץ E! שבתוכו מדברים על פורום רוק עצמאות... מה קשה כל כך להבין?! ומה מפריע לך בזה בכלל!? אם היו מקדישים לנו פורום על רוק עצמאות אז היינו מתכתבים שם על הנושא, אבל- אין! וכמו שרוק עצמאות נראה עכשיו- עדיף שלא יהיה :(

freakish15

New member
היהודים גם בראשון!!

היחצ"נים אומרים שהיהודים יופיעו גם בראשון ושהרשימה באתר היא לא המלאה.. בכלל-נמאס שכל אחד מזיין תשכל ואומר שהוא "בטוח" יודע את כל ההופעות וכל אחד כזה נותן שמות של אנשים שונים.. בעע!! תחליטו כבר די לשגע :\

freakish15

New member
תראה את רשימת המופעים בראשון:

http://www.279555.co.il/imgs/site/ntext/2004.JPG זה מה שיהיה בראשון-ההזמנה

TOMCIT

New member
איזה איככככככככככככככככככ

כל כך איככככככככככככככככככככככ...למה???????????????????. למה להיות חראות?????????. יהיו מלא תגובות רעות לגבי זה...באמת...

TOMCIT

New member
מאריאל יש רק הסעות לראשון!!

בלאטטטטטטטטטטטטטט אוףףףףףףף...

יותם13

New member
נצל"ש

שלום לכולם,אני חדש,ואני מכור לערוץ... עכשיו יש את הדבר הזה "בוחרים את הפסח של ערוץ E",ואני רוצה לבחור כמו שמראים בפרסומת,אבל אני לא מוצא את זה באתר. בבקשה,אם מישהו יודע שיעזור לי,תודה רבה רבה מראש!

יש לי שאלה בבקשה תיכנסו...

מישהו יודע מתי מתחיל המופע, באיזה שעה בערך? (גם בחיפה וגם בראשון)?? ומישהו יודע מה המספר טלפון של ההזמנת כרטיסים??? בבקשה תענו לייייייי זה חשובבבבבבבבב!!!!!!!!!

freakish15

New member
טלפונים של משרדי כרטיסים ושעות

http://www.279555.co.il/imgs/site/ntext/2004.JPG זאת ההשמנה לראשון פה יש ת'שעות... טלפונים של משרדי הכרטיסים: חיפה "גרבר"- 04-8384777 ראשל"צ "הכרטיס" - 03-9666141 פתיחת שערים ב21:00 בשני המקומות

למעלה