רוק עצמאות 2004

marshall 77

New member
רוק עצמאות 2004

האירוע הראשל"צי שלו חיכינו זמן רב מגיע!!! ואיתו האומנים הטובים ביותר במדינה כמו היהודים סאבלימינאל והצל אביב גפן הדג נחש בוטן מתוק בקרקם הדורבנים ועוד... אז כל מי שמעוניין לקנות כרטיסים ולשריין לעצמו מקום יכול לפנות אליי ולקנות כרטיסים במכירה מוקדמת במחיר מוזל... אליי לאיסיקיו:251647150 או לפלאפון:056863556 אנא מהרו!!!!!!!!

lonely TearDrop

New member
הדג נחש

לטעמי הם דווקא טובים מאוד, טקסטים טובים מלווים בכלי נגינה מגוונים וקצב מצויין אבל אני בכל זאת לא בטוחה מה הקשר שלהם לרוק. וגם הדורבנים זה לא בדיוק רוק..למרות שגם הם נחמדים לדעתי..

lonely TearDrop

New member
עלאק האמנים הטובים ביותר...

סאבלימינעל בחיים לא ייחשב כאמן. הוא חרא נטו.

S h A b i T

New member
סאבלימינל הוא אמן.

עובדה שמביאים אותו לרוק עצמאות. הרי המוזיקה שהוא עושה לא רוק, אז מה הקשר לרוק עצמאות? למה מביאים אותו בכל זאת? הוא מכניס המון אנשים, המון כסף [אבל זה דיון אחר..].. נשים דגש על האנשים. אם הוא בחיים לא ייחשב כאמן, והיה חרא נטו, לא הייתי אומרת שהיית שומעת על השם שלו בכלל. ועצם זה שהוא סוחב אחריו כל כך הרבה מעריצים מראה על משו לדעתי.. המוזיקה שלו לא לטעמי, מבחינה טקסטואלית ומבחינת לחן, אני לא רואה שום עומק או משמעות בשירים שלו. אבל מכאן ועד להגיד שהוא לא נחשב לאמן.. יש עובדות בשטח שמראות אחרת. מי אני שאתווכח עם עובדות?

ואם כולם יקפצו מהגג גם את תקפצי?

יש גם הרבה אנשים הולכים אחרי רוני. את יכולה להגיד שהיא אמנית? לא ניראה לי שצריך לחשוב פה פעמיים. על השאלה למה מביאים את סאבלימינל לרוק עצמאות היא מורכבת ואפשר להתווכח עליה שעות- מבחינת כסף, מבחינה עקרונית, מבחינה של הזבל שהם עשו מרוק עצמאות השנה (שנה שעברה היה עוד בסדר). את חושבת שסאבלימינל הוא אמן- זו דעתך, אני מכבדת אותה. הגישה שלך היא זו שמפריעה לי- לכי עם עצמך, לא עם מה שכולם עושים.

S h A b i T

New member
הבנת הנקרא חמודה, הבנת הנקרא.

אני אמרתי שאני הולכת בגלל שכולם הולכים? להפך, אפילו ציינתי במיוחד את הדעה שלי על המוזיקה של סאבלימנל, שיראו שהדעה שלי אובייקטיבית ולא של איזה גרופית שלו. אלא להפך, אני אחת משונאיו המושבעים, ועוד הרבה לפני שזה נהיה 'אין' ומגניב לשנוא אותו. אני אמרתי שיש עובדה שהרבה הולכים בגלל סאבלימנל, הסיבה שהם הולכים אחריו לא מעניינת אותי. פשוט ציינתי עובדה. אף אחד לא יכול להגיד שהוא לא אמן. כי הוא אמן, הוא יוצר מוזיקה. הוא עושה את המוזיקה של עצמו. רוני הזאת כולה יודעת לרקוד. כל השאר עושים בשבילה.

S h A b i T

New member
...

הוא אמן, עם כל שנאתי אליו, הוא אמן. זהו, זה מה שבאתי להגיד מהתחלה. לקחת את זה למקום אחר לגמרי. שיהיה.

אוקי, חוזרת בי

הבנתי את ההודעה שלך בצורה אחרת, מצטערת
לא היתה לי כוונה לתקוף

lonely TearDrop

New member
ההגדרות שלנו שונות כנראה

אני מגדירה אמן כאדם שיוצר משהו שבא מפנימיותו ולא נעשה כדי לשרת את צורכיו הכלכליים של ה"יוצר".. זתומרת שאני לא מחשיבה את סאבלימינל כאמן ואת כל ה"רוק עצמאות" הזה בשנים האחרונות כמשהו שבא לקדם אמנות ואני מחשיבה את הדברים האלה כמטרה להשיג כסף כסף וכסף. אבל אולי אני טועה..

Minimal Affair

New member
ואני לא שם !

או שאני בחו"ל. או שאני באיחוד של הקליק. למרות שאני לא סגור על איזה תאריך אני הולך לאיחוד.

Minimal Affair

New member

הראשון - ב 22, בבארבי בתל אביב. השני - ביום העצמאות (26) - בבארבי כפר סבא. השלישי - ב - 1 למאי, בבארבי תל אביב, וגם ההופעה האחרונה בסיבוב בינתיים. הקליק יחזרו בקיץ לעוד סיבוב.

למעלה