שנה ראשונה שלי ברוק עצמאות ואני חייב לצין שלא התאכזבתי חוץ מדנה ברגר המקוללת הזאת הכל היה בן זונה (במיוחד סחרוף!)שנה הבאה אני מגיע אבל שנה הבאה אני ייסע לחיפה.חוץ מזה נגנבתי על הילדה שעשתה קוצים על הראש ושמה עליהם דגלים.אם תקראי את ההודעה תצרי קשר
אני גם הייתי שם פעם ראשונה.. ודי היתאכזבתי מההופעה של היהודים... (אני חושבת שמבינים למה) וההופעה של ברי סחרוף ומוניקה סקס הייתה מעולה והדג נחש.. זה היה סתם חרא... הלכתי לישון בהופעה שלהם ובאמת התיסרוקת הזאת עם הדגלים הייתה מגניבה לאאלה, והיו עוד מלא בעיקרון היה דיי נחמד אבל ציפיתי ליותר
אני פעם ראשונה שם אבל חברים שלי שהיו שם גם שנה שעברה אמרו שם ראו אותה אז עם אותה תספורת. מלבד הדג נחש דנה ברגר, ושלומי שבן (מה נפל על הבן אדם) הכל היה ממש מצויין
כולם לזוז אחורה, חברים שלכם נמחצים פה, כולם 4 צעדים אחורה טוב נעשה לכם כמו ברוקנרול: 1,2,3,4 צעדים אחורה... טוב אם אתם לא הולכים אחורה אנחנו נבטל את ההופעה! תזוזו אחורה החברים שלכם נמחצים כאן.
מסכן השוטר (אבל מגיע לו, בכל זאת שוטר) צועק שעה תזזו אחורה, (אין לי מושג למה אני לא הייתי מקדימה בהתחלה), גם מאיים לבטל את המופע (השוטר האלוהים) ואז בא יהלי סובול אומר 1234, נקרא לזה ריקוד הפצעים והנשיקות או משהו לא יודע עם זה השפיע כי לא ממש ראיתי אבל אני חושב שאנשים כן זזו קצת