רוק עצמאות 2001

fuck_a

New member
רוק עצמאות 2001

שנה ראשונה שלי ברוק עצמאות ואני חייב לצין שלא התאכזבתי חוץ מדנה ברגר המקוללת הזאת הכל היה בן זונה (במיוחד סחרוף!)שנה הבאה אני מגיע אבל שנה הבאה אני ייסע לחיפה.חוץ מזה נגנבתי על הילדה שעשתה קוצים על הראש ושמה עליהם דגלים.אם תקראי את ההודעה תצרי קשר

sOrCeReSs

New member
דווקא..

אני גם הייתי שם פעם ראשונה.. ודי היתאכזבתי מההופעה של היהודים... (אני חושבת שמבינים למה) וההופעה של ברי סחרוף ומוניקה סקס הייתה מעולה והדג נחש.. זה היה סתם חרא... הלכתי לישון בהופעה שלהם ובאמת התיסרוקת הזאת עם הדגלים הייתה מגניבה לאאלה, והיו עוד מלא בעיקרון היה דיי נחמד אבל ציפיתי ליותר

untitled

New member
בקשר לתסרוקת

אני פעם ראשונה שם אבל חברים שלי שהיו שם גם שנה שעברה אמרו שם ראו אותה אז עם אותה תספורת. מלבד הדג נחש דנה ברגר, ושלומי שבן (מה נפל על הבן אדם) הכל היה ממש מצויין

fuck_a

New member
לא נכון דווקא אהבתי את הדג נחש

הדג נחש דווקא היו בסדר ירמי קפלן לא היה כזה גרוע אבל מה שכן שלומי שבן כנראה דפוק במוח ואפקט הדומינו לא הצחיקו לאללה

sOrCeReSs

New member
סלח לי על המילה..

אבל הדג נחש הם חראות.. ולא הייתה להם הופעה טובה... וטוב שבשירים שלהם אין יותר מ 5 מילים :וירמי קפלן בסדר גמור וגם הייתה לו הופעה טובה..

Teen spirit

New member
ללכת אחורה...

כולם לזוז אחורה, חברים שלכם נמחצים פה, כולם 4 צעדים אחורה טוב נעשה לכם כמו ברוקנרול: 1,2,3,4 צעדים אחורה... טוב אם אתם לא הולכים אחורה אנחנו נבטל את ההופעה! תזוזו אחורה החברים שלכם נמחצים כאן.

RoukDuddy

New member
ילדים לא להדחף,אני המקור לכל ענייני

רוק עצמאות!!!!!!!!!!!!!!

untitled

New member
1234 ללכת אחורה

מסכן השוטר (אבל מגיע לו, בכל זאת שוטר) צועק שעה תזזו אחורה, (אין לי מושג למה אני לא הייתי מקדימה בהתחלה), גם מאיים לבטל את המופע (השוטר האלוהים) ואז בא יהלי סובול אומר 1234, נקרא לזה ריקוד הפצעים והנשיקות או משהו לא יודע עם זה השפיע כי לא ממש ראיתי אבל אני חושב שאנשים כן זזו קצת

Teen spirit

New member
רק חבל ש...

לא היו פחים והייתי צריכה לזרוק את הליכלוך על הדשא. ואני לא אוהבת ללכלך!

Darkness

New member
אני לא יכולתי להגיע...

ומעוד עניין אותי למה ההופעה של היהודים היתה כל-כך מאכזבת אז בבקשה תספרו, תשפכו כל מה שיש לכם, יאללה, את כל המידע אנחנו רוצים

unconsciousness

New member
הם שרו רק 4 שירים..

היהודים, שדווקא מהם ציפיתי שידפקו הופעה, היו יבשים והיו נורא מעט זמן... תקרא למעלה ROCK DADY יותר מפרט...

למעלה