רוק עצמאות בענק!!!!

ransabag

New member
רוק עצמאות בענק!!!!

רוק עצמאות הולך להיות דבר בן זונה הדבר החם של השנה יהיה פנאן תבואו כרטיסם אלי 175299132 אי סי קיו מקווווווווה מאוד שתעשו תבחירה הנכונה ותקנו ממני..... מגיע לכל חלקי הארץ...

*הצתה מאוחרת* ../images/Emo105.gif

א. אמא שלי פולנייה. ב. זה רחוק. ג. אמא שלי פולנייה.

../images/Emo9.gif../images/Emo105.gif

אני יודעת שזאת בעיה
זה בד"כ הורס לי ת'תוכניות, אבל לומדים לחיות עם זה (יש שיטות
)

ransabag

New member
זה עולה 100 שקל..

למהר ככה שהזמן עובר המחיר עולה.......

mta16

New member
היי...אני חדשה ../images/Emo13.gif

קוראים לי מיה ואני בת 16 ...אההה משהו יודע מאיפה אפשר להשיג כרטיסים לרוק עמצאות? תודה מראש מיה

מיה... ברוכה הבאה לפורום../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

מקווה שתהני בפורום... ספרי קצת על עצמך! ו..כרטיסים לרוק עצמאות אפשר להשיג מיחצ"נים במקום בו את גרה כבר עכשיו...

mta16

New member
תודה../images/Emo13.gif טוב אההה...

אני מחיפה (כן כן גם אני צפונית..) ואני אוהבת לשמוע רוק ישראלי (אז מה אני עושה כאן בעצם.???) מוניקה סקס , ירמי קפלן , חמי רודנר , משינה .....אההה וגם הדג נחש אבל זה לפעמיים וזה לא רוק ..(זה התחיל אחרי שהייתי בהופעה שלהם ופשוט ממש נהנתי היה ממש כיף ומצחיק!!!) ערוץ 24 דולק רוב הזמן .... אההה ובקרוב יהיה לי כלב (אם למשהו אכפת...) וכמו כל מי שבתיכון כן כן גם אני לצערי הרב עוברת בגרויות .... וזהו נראה לי

Chloe

New member
ברוכה הבאה../images/Emo24.gif

ותתחדשי על הכלב!
(וכרטיסים יש אצלי, אבל הכי רחוק שאני מגיעה זה ת"א [אני מי-ם] אז זה לא כ"כ רלוונטי לך
)

Maorah

New member
רוק? פופ? ממה ששמעתי...

רוני הפיקיות סאבלימינל איפה הרוק בדיוק? רצחו את הארוע רוק היחיד שהיה בארץ כמו שרצחו את צמח ואת ערד. חבל.

וזה ממש מנחם בהתחשב בעובדה

שרוני וסאבלימינל כן מופיעים...... פאקק איך יודעים להרוס הכל במדינה הזאת!! כמו שהרסו את פסטיבל ערד וצמח (ומי שהיה הקיץ הזה יגיד שלמרות ההופעות שברובן היו טובות המקום היה זוועההההה וזה הולך ומידרדר) הורסים גם את רוק עצמאות גועל נפש ממש..... סלחו לי

למעלה