רוק נשי.

Paper Cuts

New member
רוק נשי.

אפשר קצת המלצות לרוק נשי? באנגלית.
.

אז איך תגדיר את פיגי הרווי ואלניס מ

אני רוצה להבין אז כל הרוק שייך לגברים מכוערים כמו גאנז אנד רוזס לא פי גי הרווי הראתה לכולם מאיפה משתין הרוק בdry ואלניס רק עשתה את זה רשמית בגלולה השחורה שלה ואתה בא עליי ואומר שאין כזה דבר רוק נשי אני מוחה אפילו נו דאוט המוסחרים וגוון סטאפני שרים על נושאים פמנייסטים אז שנייה לפני שאומרים שזה לא קיים תחשוב כזה

Nitzan161

New member
מישהו אמר שאין כזה דבר??? רק

אמרתי שהנושא הזה כבר עלה כאן בפורום לא מזמן!!!

בוא נעשה הפרדה...

פי ג'יי הארווי מלכה אלאניס מוריסט מעפנה (כמובן שלדעתי) ובזה נגמר הסיפור ואני חושבת שמן הסתם נשים ברוק ירצו לשיר על פמניזם מדי פעם.

Nitzan161

New member
לא, אבל לאלאניס מוריסט יש שירים

יפים ומרגיעים! היא טובה לדעתי.. רק חבל שהיא טוחנת את השירים האלה שוב ושוב ככה שלפעמים נמאס.

psychoit

New member
האלבום השני שלה מצויין!

הראשון ממש טוב וה-2 האחרונים חלשים. סה"כ היא אחלה..

Sum41xGiRL

New member
יש ויש,

זה נקרא ריוט גרררל(Riot grrrl) זה אמנם, "פאנק נשי": יש את: HOLE BABES IN THE TOYLAND BIKINI KILL CHICK ON SPEED BLONDE REDHEAD ועוד ועוד

epitaph

New member
יש גם להקות שמורכבות רק מבנות...

ויש כאלה עוד משנות השישים כמו The Shaggs (למרות שבפורום תרבות פסיכודלית יוכלו לתת לך עוד הרבה דוגמאות) ועד ימינו כמו Ars Nova.

epitaph

New member
עוד כמה דוגמאות ללהקות בנות...

זה ממאגר מידע ולא יצא לי לשמוע אבל נראה לי ששווה לחקור: Luv'd Ones She Pleasure Seekers The Feminine Complex Hairem

Sum41xGiRL

New member
להקות שמורכבות מבנות\שחלק גדול

מהלהקה הוא בנות ולרוב יש להן גם שירים פמניסטים

psychoit

New member
אין כזה דבר.

זה משוג שוביניסטי מאוד. יש נשים שעושות רוק. זה כמו שאני אגיד.."רוק גברי".. נשים עושות רוק לכל דבר!!! ההגדרה של רוק נשי מפגרת לדעתי. הבנתי את זה אומנם מאוחר אבל לפחות הבנתי את זה.

Paper Cuts

New member
צודק\ת.

לא הסברתי את עצמי טוב. להקות עם סולניות\זמרות רוק.

למעלה