רוק מתקדם איכותי

maytalbrand

New member
רוק מתקדם איכותי

רוק מתקדם באתר: www.coma7.up.co.il מומלץ... אפשר גם להוריד שירים..

meandmeandme

New member
להקה נחמדה..

רק שמישהו צריך להגיד להם שNiddle כותבים Needle. או שלא לזה הם התכוונו?

maytalbrand

New member
תודה

תודה.. אחרי הכל עדיין לא בדקנו לגמרי הכל... העלינו ביום אחד את האתר, כולנו טועים... אבל תודה בכל זאת

meandmeandme

New member
אתה חבר בלהקה?

הממ, אני חושב שכדאי לציין שזה לא בסדר מצידך לבקר הרכב (בכל צורה שהיא) אם אתה קשור אליו (גם אם אתה רוצה זה שבנה את האתר או משהו). אומנם כל מה שאמרת זה "מומלץ", אבל בכל זאת. דרך צלחה לכם.

maytalbrand

New member
......

אני לא צריכה להיתנצל בכל מעמד שהוא שאני נמצאת בו. אבל אם אתה חש חייב להכניס חוסר פירגון בכל הודעה שיש בה מעט מהפרגון אז אני חייבת לענות לך. הנכונות שלי להרכב באה בראש ובראשונה מאהבה גדולה למוזיקה של ההרכב (שחוויתי גם הופעות שלהם), פתיחת האתר באה מרצון לשתף עוד רבים בחוויית מוזיקה איכותית ומתקדמת שאני חווה מן ההרכב. אם זה לטעמך או לא זה עניינך , אני חושבת מוזיקה וחלק ממוזיקה זה השיווק שלה (כי אחרת אין דרך שאחרים ישמעו), אבל אני לא מקצינה כשאני אומרת "מוזיקה איכותית" כי זו דעתי. ובעייה מס' 1 של אמנים בארץ לדעתי היא פירגון בלי "א ב ל", אם נותנים מילה טובה לא תמיד צריך לחפש דקירה בגב כתוספת... אני אמנם לא מההרכב כפי שציינתי אבל- עדיין לדעתי אתה טועה כשאתה אומר "שזה לא בסדר מצידך לבקר הרכב (בכל צורה שהיא) אם אתה קשור אליו" אין דבר רע בלבקר את עצמך וגם להמליץ על עצמך... אחרי הכל אם לא תאמין בעצמך ותאהב את מה שאתה עושה אז אל תצפה שאחרים יאמינו בך!!

meandmeandme

New member
שיווק זה בסדר גמור...

וגם פירגון זה אחלה, אבל אני בטוח שאת לא אוהבת לראות שה"סקר החדש של מעריב הוכיח שמוצר זה הוא הכי טוב" כשלמעשה הבעלים של מעריב הם הבעלים של החברה שמייצרת המוצר ההוא. פעם הבאה, אם הולכת לשווק את האתר לפחות תצהירי שאת היא האחראית עליו. מצטער אם ההודעה שלי פגעה בך, אך נסי לא להגיב בתוקפנות.

למעלה