רוק מיוזיק

YTV Pop Music

New member
רוק מיוזיק

שלום לכולם! במסגרת התוכניות של וואי טי וי פופ מיוזיק- אנחנו מפרסמים שוב רשימת שירים שישודרו בתוכניות הקרובות במסגרת הספיישלים המיוחדים. אם יש לכם סיפור מעניין או כל דבר אחר להגיב על השיר או הזמר, אתם מוזמנים להגיב בשירשור לשם השיר עצמו. ההודעות המעניינות ביותר ישודרו כ"פופ אפ" במהלך התכנית- בצירוף קרדיט לכותב ההודעה (ע"פ כינוי כמובן) או לפורום! אז... תודה רבה, ו- דיון נעים!

סיקסטיז

New member
השיר חודש ע"י

רד הוד צ'ילי פפרס במופע וודסטוק 99 - מה שהיה אמור להיות חגיגת אהבה ושלום כמו המקור אבל המעריצים החיות פשוט שרפו חלק מהבמה (מה שאכן אומר שהם ניסו להתחבר למילה FIRE) והוכיחו לעולם שעוד לא יהיה דור כמו דור שנות ה-60 ...

סיקסטיז

New member
מי שרוצה לראות

את החיות בפעולה ... (שחוץ מלשרוף , גם היכו אנשים ואפילו היו האשמות של אונס בזמן הפסטיבל שלא נדע....)

ganooov

New member
אה, כמובן ../images/Emo13.gif. ../images/Emo13.gif

הסיפור של השיר הזה חביב: מארק קנופפלר (ויש אומרים נופלר
) נכנס לחנות אלקטרוניקה בארה"ב, שכל מסכי הטלוויזיה שם היו מכוונים על MTV USA (אז עדיין לא היה MTV באירופה). בכל אופן, המוכר ראה את קנופפלר צופה בטלוויזיות שם, ואמר לו: "Money For Nothing" (זוכרים את הקליפ, עוד רגע אני שם). קנופפלר התיישב בחנות וכתב את הגרסה הראשונה של השיר, חזר לאנגליה והראה את הטיוטה לסטינג, שהוסיף מספר שורות לשיר. הם הקליטו את השיר ביחד (דייר סטרייטס בכלים הרגילים שלהם, וסטינג כזמר ברקע - I want my MTVVVVVVVV
). לאחר מכן התחילו לעבוד על הקליפ של השיר, שהיה הקליפ הראשון בטכנולוגיית תלת המימד הממוחשבת (שהיתה אז, 1985, בחיתוליה), והביא את סיפור השיר
. לדעתי האישית הקליפ עשה טובה גדולה לשיר המקורי בכך שהוא צימק אותו מאורך של 13 דקות לאורך של כשש דקות. באוסף הראשון של דייר סטרייטס, Money For Nothing, עשו מיקס מחודש לשיר, והורידו את הבית השני שלו:
See the little faggot with the earring and the makeup Yeah buddy that's his own hair That little faggot got his own jet airplane That little faggot he's a millionaire​

סיקסטיז

New member
מן הסתם ...

האלבום WISH YOU WERE HERE , הוקדש לסולן המקורי של הלהקה ומקימה סיד בארט שפוטר/התפוטר בגלל שלקח טריפ אחד יותר מידי - הוא הספיק להיות איתם באלבום הראשון ועוד שיר וחצי מהאלבום השני ...

teleman

New member
באלבום ישנו שיר שגון כתב לפול

שיר שנאה, שנקרא:"How do you sleep ?" שימו לב למילות השיר

DUDE5

New member
אין כזה שיר באלבום אחי..

השיר אומנם מופיע בסרט אבל לא באלבום עצמו, נראו לי שהורידו אותו בשביל למנוע סיסוכים מיותרים עם פול מקרטני.

DUDE5

New member
??????

לא יכול להיות.. הנה האלבום מולי עכשיו, ואני אפילו לא ממש צריך אותו מולי כי שמעתי אותו מליון פעם. רוצה שאני ירשום לך את רשימת השירים שם?

למעלה