רוק ואהבה בניצנים... מישהו יודע אם יהיה השנה?????
L lonely TearDrop New member 5/7/03 #2 ממה שהבנתי.. לא יהיה אבל לא נורא.. יהיה את הופעות של המבצע של קוקה קולה... 15 פקקים ואת רואה את היהודים, אביב וכנסייה! וכל מה שצריך לעשות זה לחטט בפחי מיחזור!
ממה שהבנתי.. לא יהיה אבל לא נורא.. יהיה את הופעות של המבצע של קוקה קולה... 15 פקקים ואת רואה את היהודים, אביב וכנסייה! וכל מה שצריך לעשות זה לחטט בפחי מיחזור!
ש שמש סגולה New member 6/7/03 #3 בל נשכח.. את עיברי לידר, קורין אלאל, דנה ברגר, ועוד רבים וטובים, שיופיעו ברוק תל אביב במסגרת אותו הכפר..
בל נשכח.. את עיברי לידר, קורין אלאל, דנה ברגר, ועוד רבים וטובים, שיופיעו ברוק תל אביב במסגרת אותו הכפר..
ע עליסהה New member 6/7/03 #4 מזה לא ברור לי.. עיברי....דנה ברגר......בלה בלה לא יופיעו באותו מקום שלא ביב גפן יהודיפ..?
ש שמש סגולה New member 6/7/03 #7 נו מה את לא מבינה ?!?!?! גם הם יופיעו בכפר קוקה קולה אבל ביום אחר !!!!!!!!
L lonely TearDrop New member 7/7/03 #10 לא ממה שידוע לי וממה שאמרו לי... תסתפקי בכפר המויקה של קוקה קולה זה חינם!!
L lonely TearDrop New member 8/7/03 #14 אוי סליחה שהטעיתי אותך.. ליל אהבה בצמח יהיה, אך כפי שאת יכולה לראות בהודעות של מנהל הפורום זה לא יהיה אותו דבר.. טראנסים והיפ הופ ישראלי
אוי סליחה שהטעיתי אותך.. ליל אהבה בצמח יהיה, אך כפי שאת יכולה לראות בהודעות של מנהל הפורום זה לא יהיה אותו דבר.. טראנסים והיפ הופ ישראלי
L lonely TearDrop New member 7/7/03 #9 כן גם לזה אני הולכת וכמובן שגם לחברים של נטאשה- האיחוד אספתי (יחד עם עוד שני חברים) בסביבות ה150 פקקים!! לא 15, לא התבלבלתי! 150! מאה חמישים פקקים בחודש!! יכלו להיות לי עוד הרבה אבל התעצלתי לקחת.. (אני אוספת כבר בשביל כל העולם)
כן גם לזה אני הולכת וכמובן שגם לחברים של נטאשה- האיחוד אספתי (יחד עם עוד שני חברים) בסביבות ה150 פקקים!! לא 15, לא התבלבלתי! 150! מאה חמישים פקקים בחודש!! יכלו להיות לי עוד הרבה אבל התעצלתי לקחת.. (אני אוספת כבר בשביל כל העולם)
Z ZVI Z New member 8/7/03 #12 ולי יש למעלה מ-400 טוב זה ביחד עם עוד 2 חברים אבל זה עדיין בקצב מעולה. וזה גם אחרי שכבר קנינו 6 כרטיסים..
ולי יש למעלה מ-400 טוב זה ביחד עם עוד 2 חברים אבל זה עדיין בקצב מעולה. וזה גם אחרי שכבר קנינו 6 כרטיסים..