רוק בקמפוס

מתןפ

New member
רוק בקמפוס

אין לי כ"כ מה לפרט לא היה משהו חדש אבל הארבעה החודשים (והשתייה) עשה את שלו היהכיף פלייליסט:(לא לפי הסדר) ככה זה נגיעות שתי פנים לב שלם עיר של קיץ עוד חוזר הניגון החיים שממול מפנה מקום ארץ זרה(סגר את ההופעה) עבדים(אקוסטי) מונסון יש יש יש (לשלב את זה בהדרנים זה נהדר) כמה יוסי רגעים טרמינל אמונה עיוורת(אקוסטי, לשם שינוי לקראת הסוף.. בהדרנים) 77 יומולדת(אקוסטי) ניצוצות הפוך(הכי הכי) ושירים שהושמטו למרות היותם בפלייליסט גליה בואי הביתה (!) לילי כמעיין שמשון לחץ והזיות כשחושבים על זה, זה נראה די מוזר לא? כל ה-שירים הושמטו.. ואני שואל מדוע

Buttercup p

New member
מממ נשמע ממש טוב!!! ../images/Emo45.gif../images/Emo168.gif

אני מחככככה להופעה בבארבי.. :)

אוי שכחתי להגיב../images/Emo13.gif

גם אני הייתי והיה נפלא. נכון, באמת לא היה משהו חדש אבל כנראה שגם אצלי הזמן עשה את שלו. האולם היה גדול והסאונד היה נחמד מאוד (חוץ ממשהו שלדעתי השתבש בארץ זרה וגם לי אחר כך לצפצופים מעצבנים באוזניים
). כשנכנסתי לאולם כבר לא היה מקום לזבוב איפה שכולם עמדו לצערי, אז פשוט התיישבתי באחת השורות הראשונות. מה אני אגיד לכם, מסתבר שהופעות ישיבה זה בכלל לא כזה נורא: 1. בשלבים המתקדמים של ההופעה רוב הקהל, או לפחות החלק שאני ישבתי בו כבר היה על הרגליים 2.זאת הייתה הפעם הראשונה שהצלחתי לראות את כ-ל הבמה- את גידי, בן, ז'אן ז'אק וכרובי. בדרך כלל, בהופעות עמידה, גובה קומתי פשוט לא מאפשר לי את זה
. הפוך באמת היה מעולה, אני כל כך אוהבת את השיר הזה. מפנה מקום הקפיץ את ההופעה
מאוד נהנתי גם מרגעים, כמה יוסי, שתי פנים (לפי הביצוע,ברי רק ישב וחיכה כל היום לצעוק "תראי לי ת'פנים!"
), נגיעות, יומולדת באקוסטי.. טוב נו, היה פשוט כיף וברי היה אפילו חמוד מהרגיל עם כל הקפיצות שלו והריקודים שלו

PARACHUTES

New member
גם אני הייתי בהופעה....

הייתה הופעה נחמדה לא יותר מדיי.. מתןפ יש לך ראסטות במקרה?

ענת1986

New member
האבדה נמצאה.

אחרי צינון מסוים במערכת הקשרים ביני לבין ברי ובעיקר לנוכח התאהבות בחבר הכי טוב שלו, פורטיס- ההופעה באונ' או יותר נכון ה- 5 שירים האחרונים שהגענו אליהם (אסף ואני)- אפשר לומר בהחלט שהאבדה נמצאה, והחשק חזר ומתחיל לפעפע....

למעלה