רוק בפסיכודאלי

iT DiS

New member
רוק בפסיכודאלי

כל מוצ"ש ב-23:30-00:00 יש מסיבת רוק בפסיכודאלי, עד הבוקר... כרטיס במכירה מוקדמת-20ש"ח, בקופות-30ש"ח... מי שרוצה להגיע, או שכבר מגיע, לפרסם כאן תגובה...

November rain

New member
אם יתחילו להשמיע שם גם קצת מטאל

ואני לא מדבר על סיסטאם וקורן, זה יהיה מאוד נחמד, ואז אני לבטח יבוא.

crovee

New member
היי, זה אתה שראיתי שם... מה שלומך?

בכל אופן- יום שבת שעבר הייתי שם, ציפינו להשתחרר ככה לפני משהו מאוד קשה שעבר עלינו בתור חבר´ה- ונוכחנו לדעת כי אלי ריבזין וחברתו כבר לא מארגנים את המסיבות, אלא איזה אחד ממקיף א´. בקיצור- מה לא היה שם... היה משינה, היה היהודים, היה איפה הילד, חמי רודנר, ברי סחרוף, (ובין היתר גם "מי יודע מדוע ולה לובשת הזברה פיג´מה") ומה לא היה... יופי!!! ממש נחמד... עד שהיה בבאר שבע איזה ערב "מטאל" כביכול, גם אותו הפכו לרוק ישראלי... זה ממש מבאס. אני לא הולכת לשלם על זה אפילו עשרים שקל. ובקשר לרייג´, לימפ לינקין וסיסטם- בסוף כל מסיבה עולה איזה מתקלט\ת שדווקא מתקלטים מטאל ועושים את זה בסדר יחסים לבאר שבע. אז בקיצור... אם אני אלך לשם שוב, זה רק בגלל שמעכשיו אני יכולה להיכנס חינם, ובגלל שהשתייה שם זולה :) ערב טוב לכולם.

November rain

New member
חי חי.. כן :)

אז ככה,זה קצת בעייתי בשבילי להישאר שם עד הבוקר בשביל המטאל במוצאי שבת, משום שאני צריך לחזור לבסיס לאחר מכן. היה טוב אם מישהו שמבין קצת יותר במוזיקה היה מתקלט. ואת מי בכלל מעניין רוק ישראלי עכשיו? בכל מיקרה, תסדרי לי גם כניסה חינם! :) חח.. סתם.. אממ.. אני אבוא לשם גם השבוע אולי אז נתראה :)

yellow cheese

New member
אכן רוק ישראלי שולט../images/Emo70.gif ../images/Emo70.gif ../images/Emo70.gif ../images/Emo70.gif

והיי אייל..
שיהיה יום טוב...לילה טוב..שנה טובה.

למעלה